• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Lutowe mamusie 2018

Ktoras jeszcze chce byc w tabelce? Napiszcie do mnie priva lub w watku "tabelki" wpiszcie swoje dane jakie chcecie umiescic w tabelce.
Ilosc danych jest dobrowolna i jak czegos nie chcecie podawac to nie ma zadnego przymusu. Niezbedne minimum to tylko termin porodu.

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Czy wy juz macie te poduszke w ksztalcie c? Bo ja pierwszy raz w ciazy i tak sie zastanawiam czy lepsza c czy u? Kurcze niech ktos doradzi cos bo chcialabym zamowic mam nadzieje ze dzieki temu mniej beda plecy bolaly jak bede wstawala

Pranie i składanie ubrań jeszcze ogarniam ale podziwiam że wam się chce prasowac zawsze miałam z tym problem prasuje tylko w ostateczności :)
Co do lenia i braku Energi też tak mam ale i tak jest o niebo lepiej niż w pierwszym trymestrze
Pranie uwielbiam i składać i segregować, wieszac i zwieszac tylko nie prasuje. Te czynność wykonuje przed założeniem ubrania ewentualne dzień przed i to tylko to co jest potrzebne.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Czy wy juz macie te poduszke w ksztalcie c? Bo ja pierwszy raz w ciazy i tak sie zastanawiam czy lepsza c czy u? Kurcze niech ktos doradzi cos bo chcialabym zamowic mam nadzieje ze dzieki temu mniej beda plecy bolaly jak bede wstawala
Osobiscie mam poduchę rogala, umieściła jej fotke w wątku z zakupami...rogal jest ok, spełnia swoje zadanie tylko mąż narzeka, że przytulic się do mnie nie mozna normalnie, bo zabunkrowalam się w tej poduszce[emoji4].

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja znowu nie mam apetytu w ogóle od samego początku. Najpierw mdłości, później zaparcia, następnie i jedno i drugie :D a teraz w 2 trymestrze to jakoś nie wszystko nadal mi pasuje, np pierś z kurczaka dalej mnie odrzuca i w sumie jestem głodna ale nie wszystko mogę przełknąć. Schudlam juz 2 kilo i jakoś nie przybieram. :/

Cześć dziewczyny czytam was regularnie ale do tej pory się nie ujawnialam. Wynika to z tego, że w tym roku już na dość zaawansowanym etapie straciłam ciążę. Mam termin na 28.02 ale wg us przesunął się na 18. Mam dwie córki Zuzie 10 lat i Helenke 8 lat i jestem z tych mam które łapią się już na darmowe badania prenatalne . Jestem na zwolnieniu bo ciążę znoszę bardzo źle nadal nieustannie mnie modli i wymiotuje . Pozdrawiam was serdecznie.

Dziewczyny, czy którejś z Was pogorszyła się też morfologia? U mnie zanizona hemoglobina, erytrocyty. Tsh wzrosło do 2.97 mimo brania leku :(
Wizyta jutro I chyba oszaleje do 14.00....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry