Magda_Lena86
Fanka BB :)
Też się przymierzam do kupna tej poduszki ciążowej ostatnio w pytaniu na śniadanie ja zachwalali pokazywali taka w kształcie litery J więc też chętnie poczytam opinie doświadczonych mam 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Też biorę ale 25 I ładnie spadło a teraz wzrost. Ech, wykoncze się do lutego, strach po poronieniach zwyciężaSpokojnie morfologia czesto pogarsza sie w ciazy. TSH powinno być ok 1 pewnie zwiększa Ci dawkę. Ja biorę eutyrox 125

Pranie uwielbiam i składać i segregować, wieszac i zwieszac tylko nie prasuje. Te czynność wykonuje przed założeniem ubrania ewentualne dzień przed i to tylko to co jest potrzebne.
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Cześć dziewczyny czytam was regularnie ale do tej pory się nie ujawnialam. Wynika to z tego, że w tym roku już na dość zaawansowanym etapie straciłam ciążę. Mam termin na 28.02 ale wg us przesunął się na 18. Mam dwie córki Zuzie 10 lat i Helenke 8 lat i jestem z tych mam które łapią się już na darmowe badania prenatalne . Jestem na zwolnieniu bo ciążę znoszę bardzo źle nadal nieustannie mnie modli i wymiotuje . Pozdrawiam was serdecznie.
U mnie w pierwszym trymestrze była gorsza morfologia. Miałam mniej płytek krwi niz przed ciaza. Norma PDW jest od 180 tys a ja miałam 157 tys a teraz jak robiłam to mam 188 tys uff. Ale badania moczu wyszły zle (moze dlatego ze nie był poranny) i jutro wlasnie ide powtórzyć jeszcze to badanie a w poniedziałek odebrać wyniki.Dziewczyny, czy którejś z Was pogorszyła się też morfologia? U mnie zanizona hemoglobina, erytrocyty. Tsh wzrosło do 2.97 mimo brania leku
Wizyta jutro I chyba oszaleje do 14.00....
Moze włóż do ryżu na noc. Ryż powinien wyciągnąć wilgoć. Moze pomoze.Witam kolejne lutowe mamusie!
Dziewczyny to widzę ze chyba taki etap jakiś ze żarcie na potęgę nam się włączył. Ja miałam postanowienie diety w ciąży, tzn. trochę na wzór mam z cukrzyca jeść węglowodany złożone, ograniczać spożycie cukru, więcej kasz i warzyw. No ale na razie mi nie wychodzi... [emoji13]
Co do suszarek elektrycznych to tez od wielu znajomych słyszałam, że to najlepszy zakup w ich życiu, żałują ze nie kupily dużo wcześniej i z suszarką jest jak ze zmywarkami, jak już masz to nie wyobrażasz sobie życia bez nich [emoji1]. Tez się zastanawiam nad zakupem, ale jakoś ciągle daje rade suszyć standardowo, chociaż w zimie to masakra [emoji47]
Wczoraj zalalam telefon [emoji53] zrobiłam to bardzo inteligentnie bo "na miescie" dałam dzieciom pić w butelce 0,5l, jak starsza oddala, wrzucilam butelkę spowrotem do torebki - nie sprawdziłam czy zakręcona. .. no i torebka plywala (była prawie pełna, wzięli po lyku, wszystko się wylalo) [emoji20] a teraz tel nie chce mi się ładować... mam nadzieje ze mu przejdzie.