reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2018

No skoro jej siostra bardzo przezywa to ze nie moze miec dziecka to chyba nie?
Bo to zawsze boli! ale widac podjeli decyzje ze nic z tym nie zrobia...taki ich wybor, byc moze bardziej jego ale gdyby byla z tego powodu bardzo nieszczesliwa to by juz dawno by odeszla...lub zmusila do dzialania.
zreszta nie bede sie klocic bo starsznie emocjonalnie do tego podchodzisz ;) a ja nie mam ochoty ani sie klocioc ani wtracac...

reklama
Hmmm moja ostatnia @ to 13.7...kurcze chcialabym juz cos wiedziec ...zwlaszcza ze mi ta krew w moczu nie daje spokoju....
To idź i się nie dręcz. Najwyżej będziesz musiała powtórzyć np za tydzień. Ja gdybym była z ostatnią @ 13.07 to bym się nie zastanawiała, a tak myślę, że gin kazała mi przyjść za wcześnie. Z drugiej strony za poprzednim razem tez miałam wcześnie bo beta słabo rosła - i cieszę się, że wiedziałam od razu, że coś jest nie tak, bo gdybym poszła na usg dopiero w 7 jak planowałam to bym chyba padła na tej kozetce.

Krew w moczu często bywa w ciąży podobnie jak bialko niestety. Jeśli reszta wyników jest ok to się nie zadręczaj.
Ja om miałam 4.07 idę dopiero za tydzień do lekarza. Nie zniosłabym kolejnego czekania w niepewności. Imo lepiej trochę później niż za wcześnie.

Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
ha ha ale ja nie mam zadnych innych badan to Uk niestety...nawet jeszcze nie mam wizyty z polozna...

To idź i się nie dręcz. Najwyżej będziesz musiała powtórzyć np za tydzień. Ja gdybym była z ostatnią @ 13.07 to bym się nie zastanawiała, a tak myślę, że gin kazała mi przyjść za wcześnie. Z drugiej strony za poprzednim razem tez miałam wcześnie bo beta słabo rosła - i cieszę się, że wiedziałam od razu, że coś jest nie tak, bo gdybym poszła na usg dopiero w 7 jak planowałam to bym chyba padła na tej kozetce.
Racja :) To chyba sie umowie :) raz kozie smierc ;)

Krew w moczu często bywa w ciąży podobnie jak bialko niestety. Jeśli reszta wyników jest ok to się nie zadręczaj.
Ja om miałam 4.07 idę dopiero za tydzień do lekarza. Nie zniosłabym kolejnego czekania w niepewności. Imo lepiej trochę później niż za wcześnie.

hmmmm..ale ja nie mam cierpliwosci za grosz... I nie mowie o ciazy ale o wszystkim ;)

Jestem w 7tydzien 3dni i w dalszym ciągu nikłe objawy ciąży. Jedynie ból piersi.
Zaczynam się trochę martwić czy wszystko jest ok. Gin 30.08..
Czy któras z was też tak ma?
Ale w większości jak czytam to u każdej z wad coś tam się dzieje ( chyba że przeoczyłam jakiś post) ..

Napisane na HTC Desire 825 w aplikacji Forum BabyBoom

Mocz tylko na obecność krwi badali? ;)
Też nie mam żadnych badan, a jestem w Pl ;)

Penie nie ale kto Ci powie w Uk -mi sie zdawalo wlasnie z ebialka szukali a krew znalezli ... wczoraj wysalai gdzies dalej do laboratorium ...wic wyniki za tydzien...;(

A dlaczego krew w moczu w ciazy to normalne?
Ja w pierwszej nie milaam ani nigdy wogole w zyciu...???

Penie nie ale kto Ci powie w Uk -mi sie zdawalo wlasnie z ebialka szukali a krew znalezli ... wczoraj wysalai gdzies dalej do laboratorium ...wic wyniki za tydzien...;(

A dlaczego krew w moczu w ciazy to normalne?
Ja w pierwszej nie milaam ani nigdy wogole w zyciu...???
Jeśli powiedzieli o krwi to jakby inne parametry odchodziły od normy chyba też?
Jeśli szukali białka, to robili badanie moczu więc też pH, krew w moczu, ciężar właściwy itd. Wiem, że mają tam luźne podejście do zdrowia, ale debilami też nie są. Nie byłam długo w UK ale otarłam się o ich leczenie i jak juz się coś dzieje to działają i przestają świrować z paracetamolem.
Krew w ciąży w śladowych ilościach zdarza się często.

reklama
Czesc dziewczyny, jestem w Polsce i zrobilam sobie w końcu betaHCG i progesteron. BetaHCG 57567 mIU/ml, a progesteron 10 ng/ml przy normie 4,73 do 50,73 ng/ml w pierwszym trymestrze. Niby progesteron w normie ale jednak chyba dosyć niski. Jutro ide do gina na pierwsze usg to zobaczymy co powie. Jestem dokładnie w 7t2d od ostatniej miesiączki. Zastanawiam sie czy jest sens powtarzać betę??? A No o zaczęło mnie mdlic, bez wymiotów, ale jednak jest to cholernie nieprzyjemne przymulające uczucie...

Do góry