kredka82
Fanka BB :)
Nie moge sie doczekac az juz zaczniesz!czekam na wrzesniowa malpe20 dc ide na zastrzyk wyciszajacy potem pare usg i praga .Ciagnie sie jak flaki z olejem
![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<
Nie moge sie doczekac az juz zaczniesz!czekam na wrzesniowa malpe20 dc ide na zastrzyk wyciszajacy potem pare usg i praga .Ciagnie sie jak flaki z olejem
![]()
Leżę. Chodzę tylko do toalety
Nie miałam nic przeciwzakrzepowego
Najgorsze jest to że oprócz leżenia nie wiele można zrobić
prolutex jest najlepszymeg kciuki!!! bierzesz acard albo heparyne zastrzyki? lepiej na czas krwiaka odstawic chociaz Acard.
jest jeszcze jakis lek, ktory obkurcza naczynia krwionosne i niektorzy ginowie przy krwiakach daja, ale teraz kurcze nie pamietam...
Ja sie jeszcze boje termin porodu wpisac, zwlaszcza ze dzis zaczelam krwawic, czerwona krew poleciala po zalatwieniu sie w wc[emoji20]. Na wizyte sie umowilam prywatnie, ale nic mi wiecej tu nie pomoga w uk. Jak wroce to wpisze sie do kalendarza na niedziele.
Leżę, wstaje tylko siusiuMeg masz lezec bo ,wtedy spada szybksc z jaka bije serce i pompuje krew ,rowniez do krwiaka,pozycja lezaca zmienia tez polozenie krwiaka,obrazowo mowiac rozlewa sie rownomiernie,bedac w pionie tej krwi jest wiecej na dole niz do gory. Nie wiem jak ci to wyjasnicale wiem ,ze wiesz o czym mowie
![]()
Oby i u mnie się dobrze skonczyloSzwagierka moja w 14tc nagle oblał ją zimnym pot, a pozniej dostała takiego krwotoku że aż się jej po nogach lało, wszystko dobrze się skończyło krwiak po prostu się opróżniał dostała jedynie duphaston, a dziś synowi szykuje wyprawkę do przedszkola także takie rzeczy się zdarzają dlatego warto słuchać zaleceń lekarza i przede wszystkim samemu od razu reagować...
Powodzenia Kochana na pewno wszystko dobrze będzie z dzidziusiem :-)
współczuję Wam dziewczyny z tymi krwawieniami wiem co to znaczy bo sama to przeszłam. trzeba przetrwac, przelezec....Ja sie jeszcze boje termin porodu wpisac, zwlaszcza ze dzis zaczelam krwawic, czerwona krew poleciala po zalatwieniu sie w wc[emoji20]. Na wizyte sie umowilam prywatnie, ale nic mi wiecej tu nie pomoga w uk. Jak wroce to wpisze sie do kalendarza na niedziele.