Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tule :* myśl pozytywnie kochana o dzieciatku, które rozwija się w Tobie. Warto czekać wynagrodzi Ci wszystko co było :*Jakoś tak mi dziko :-( na wrzesniówkach już chyba 8 dzieciątek, sama miałam rodzić za 10 dni, a tu jeszcze tyle czasu:-(
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Najważniejsze zeby smakowaly@iwilleatyou bułeczki zrobione <3 nie są takie piękne i kształtne jak Twoje, bo za mała blacha na tyle bułeczek, ale... są super!!!!![]()
Dobrze, że narazie Maluszek dał Ci tylko znak ostrzegawczy "mamo zwolnij"Dziekuje za trzymanie kciukow :* troche jestem spokojniejsza. Właśnie wrocilam, mam brać nospe do tego magnezu. Szyjka sie skróciła, minimalnie ale jednak i mam leżeć bo inaczej przy moim trybie będzie szpital. Skurcze są przepowiadajace ale dosyć silne wiec nakaz leżenia to nie przelewki. Zaczepilam o ciuchland i juz sie klade
Najgorzej jak ja wytrzymam lezenie
![]()
Tulę mocno. Już niedługo kochana :*Jakoś tak mi dziko :-( na wrzesniówkach już chyba 8 dzieciątek, sama miałam rodzić za 10 dni, a tu jeszcze tyle czasu:-(
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom