Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
O to zleciTo będzie najprawdopodobniej druga połowa września. Aktualnie czekam na @ i mam rozpocząć branie estrofemu od 3 dnia cyklu.Między 11 a 13 dniem cyklu mam przyjechać na kontrolę,jeśli nic się nie opóźni to wypadnie to między 13 a 15 września.Wtedy też okaże się jak endometrium rośnie.A jak się sprawy u Ciebie mają?Jak Twoje nastawienie i sampoczucie?W poniedziałek będzie Twój dzień:-)
A to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniamJa nie miałam wyboru... Od razu przy wypełnianiu dokumentów zostalo mi powiedziane, że tylko jeden bo jestem za młoda itd. Mam 26 lat jakby co. Jakoś nie dramatyzowałam z tego powodu, że jeden a z czasem stwierdziłam, że może i dobrze bo mamy dwie blastki jakby nie było dwie szanse
![]()
A u mnie szaro buro za oknem wiec wit d zostaje w kapsulkachWłaśnie dziewczynki - łapmy witaminę D ile tylko się da.
Oj tak było,szkoda tylko,że nie słyszeliśmy jak bije serduszko [emoji4]Super gratulacje to musialo byc piekne przezycie![]()
Tak, pierwszeA to bedzie u ciebie pierwsze podejscie? Sorka ze pytam ale juz nie ogarniamu mnie za pierwszym razem tez dalu jeden bo mloda i ze niby duze szanse... ja 28
dobrze sie nie skonczylo ale teraz chce zaryzykowac bo cos mi sie wydaje ze mi sie "naleza" blizniaki
jedno dla mnie jedno dla m
ale jakbym miala 2 to tez pewnie wolalabym miec 2 proby niz 1
![]()
Ja równieżTak, pierwszepunkcje miałam 13.06 i musiałam odpocząć bo miałam prawdopodobieństwo hiperki chociaż to wszystko przeszłam mega dobrze aż sie dziwiłam bo wszystkie skutki uboczne to ja
no to trzymam za nas kciuki
![]()
Tak i dziękuję bardzo
Jeszcze uslyszysz nierazOj tak było,szkoda tylko,że nie słyszeliśmy jak bije serduszko [emoji4]
Napisane na XT1650 w aplikacji Forum BabyBoom