Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już nie. Czasie lekkie plamienie ale w szpitalu dalej jestem i każa leżećDaj znać jak po usg , trzymamy kciuki [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
SuperJest wszystko ok jak na raziebaby skacze w brzuchu jak zwariowane . W poniedziałek mam się stawić do mojego ginka. Czekam na m i do domku
![]()
Super [emoji4]to do domku i na kanapę [emoji6]wstawać tylko siusiu i do lodówki [emoji6]Jest wszystko ok jak na raziebaby skacze w brzuchu jak zwariowane . W poniedziałek mam się stawić do mojego ginka. Czekam na m i do domku
![]()
Postaram się ale z 4latkiem w domu będzie ciężkoSuper [emoji4]to do domku i na kanapę [emoji6]wstawać tylko siusiu i do lodówki [emoji6]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

ja 2 plastry dziennieWłaśnieile tego ananasa?
Pozwolę sobie poprawić - MaluszkiLiv będzie dobrze.... daj znać.. . Trzymamy kciuki.. trzymaj sie...
@Dzoasia w poniedziałek kciuki beda zaciśnięte..... niech maluSzek zostanie z Mamusia...
@zylwia ja też rzadko odczuwam jajniki czasem cos zakluje.... czekamy na informacje jutro ile jest pieknych Jajeczek..
przegrzewać brzucha nie będę ale po pierwszym transferze trochę mnie nosiło, nie leżałam, żyłam normalnie jadłam lody itpTo mają Marcelina ms 4 pory roku
Gorąca kawa + sok pomarańczowy z lodem .
2 litry wody z lodem + litr gorącej zupy
W zleceniach miałam Zakaz leżenia dużo spacerów i by nie przrgrzewac brzucha ( nie obkrecac się kocsmi)
Aaaa i od stymulacji 1 awokado dziennie
Tyle z zaleceń z mojej strony .
Powodzenia
[/QUOTE]Gosia
No taką decyzję podjęliśmy. Ja mam amh 16 więc z produkcją nie mam problemu nawet na małych dawkach, tylko bardzo źle znoszę stymulację i zawsze jest hiperka
Ale jak będzie można wszystkie to się poświęcęi każę trzymać wszystkie do 5 doby.
Póki co dalej jestem na lekach bo beta wciąż rośnie choć coraz żałośniej - ostatni przyrost 25%
We wtorek usg i to już będzie koniec mojej ciąży.
Czy wiecie dziewczyny jak dlugo się czeka żeby beta spadła do 0?
To nie zalezy od kliniki to jest decyzja lekarza bo sa pewne wskazania ktore pozwalaja juz od 1 ivf zaplodnic wszystko ale wiaze sie to z papierologia bo trzeba wypelnic stos papierow zeby wykazac ze bylo to wskazaniem w razie kontroli a nie kazdemu lekarzowi chce sie w to bawic.Nam niestety odmówili choć nasienie też bardzo złe. Myślę że w każdej innej klinice by się zgodzili.