Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro mi ze tak sie stalo
Spadek bety jest rzecza indywidualna jednym spada szybko a niektore tak jak przykladem byla tu Pixi_Dixi czekaja bardzo dlugo. Dobrze pamietam ze podchodzisz w Invictie? Jesli tak to tam jest mozliwosc zaplodnienia 50 na 50 a nawet podania 1 zarodka z nasieniem emka i drugiego z nasieniem dawcy. A 3 pelna procedura wszedzie uprawnia do zaplodnienia wszystkich zarodkow tak jest w ustawie.
ciekawe czy by korciło, czy jak by się udało to byłoby już wszystko jednoSuper!!! oby juz nie bylo wiecej takiegi stresu [emoji4] [emoji110]Jest wszystko ok jak na raziebaby skacze w brzuchu jak zwariowane . W poniedziałek mam się stawić do mojego ginka. Czekam na m i do domku
![]()
Kurczę nie wiem co się dzieje. Robię wszystko tak jak zawsze, a zamiast się umieszczać mój wpis pod cytatem, to wygląda jakby oba wpisy były moje![]()
Złe ci się wyświetliło bo w pierwszym znaczniku cytatu - czyli QUOTE w kwadratowych nawiasach - jest niepotrzebnie znak /.
Na początku w znaczniku nie może być tego znaku. On zakończa cytat.
Czyli na początku powinien być QUOTE w nawiasach kwadratowych [], a na końcu jest
/QUOTE w nawiasach kwadratowych []. Wtedy dobrze się cytat wyświetli.
Niech MOC będzie z Wami 

Tezymam kcuiki za dwa kropkiDzielę się dobrymi wiadomościami![]()
Beta po 48h (14dpt)- 900!!!!!
Chciałabym żeby dwa maluchy z nami zostały![]()