Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kochana, cały czas trzymam kciuki za Ciebie!Tezymam kcuiki za dwa kropki![]()
Mam pytanko do dziewczyn z bliźniakami. Pamiętacie może swoje bety?
Niedawno ktoś o to pytał ale przeszukanie forum graniczy z cudem![]()
@shaggy ja siniaków przy Puregonie nie miałam no może z jednego ale to już pod koniec stymulacji i to chyba po orgalutranie bo go sobie słabo wstrzyknelam tj kiepsko złapałam.wow piękne wieści oby tak dalej. Dziewczyny udanych wizyt i podgladania [emoji5]Mam pytanie do tych które miały puregon. Wychodziły wam siniaki? wczoraj był pierwszym zastrzyk i mam siniaka dał mi dawkę 300 i mam póki co rozpisane do 01.09 a leków mam na 10 dni. skomentował moja poprzednia stymulacja że za mała dawkę menopuru tamten lekarz mi rozpisal hmmm
To może ja też coś za lekko zlapalam czy jak. abpamietasz jaka miałaś dawkę? i jakie efekty ?@shaggy ja siniaków przy Puregonie nie miałam no może z jednego ale to już pod koniec stymulacji i to chyba po orgalutranie bo go sobie słabo wstrzyknelam tj kiepsko złapałam.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
4 pęcherzyki to szansa na 4 zarodki... Nie załamuj się!!!Dziewczyny już wracamy... 4male pęcherzyki... masakra???? Następna wizyta w środę...dalej rano gonapeptyl po południu 2 zastrzyki gonal i mensinorum... chyba jestem załamana.. ..
Niby tak ale nie powinno być więcej ? Bardzo się martwię4 pęcherzyki to szansa na 4 zarodki... Nie załamuj się!!!
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]