Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tak, też mi się tak wybrzusza. Nawet trochę mniej ale ja mam więcej tluszczyku [emoji6] nie miałam zamiaru Cię straszyć, ale uważaj, u mnie szyjka okazała się mocno skrócona [emoji53]Teraz mnie wystraszyłaś i to bardzo tym szpitalem... wyjazd u nas jest niemożliwy, nie mamy na to w ogóle czasu, maz ciagle pracuje, do tego dom, No po prostu nie ma takiej opcji.
Wczoraj postawił mi sie tak, Tobie tez sie tak działo?![]()
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Właśnie, jak się masz?
Dzięki dziewczyny, że pytacie. Dzisiaj jest już dobrze, brzuch się nie stawia. Rozmawiałam wczoraj z moją koleżanką która leży od 14tc i też właśnie mówiła żebym nie leżała na plecach. No więc leżę tylko na bokach, choć na tym szpitalnym łóżku jest to upierdliwe, ale udało mi się wyprosić drugi koc, który wkładam pod plecy i jest łatwiej. I faktycznie, nie wiem czy to od leżenia, czy to leki, ale dzisiaj nic się nie działo. Tylko Młodego bardzo słabo czuję, może to przez te ilość no-spy... Jutro decyzja co dalej. Obstawiam, że wyjdzie w posiewie infekcja, więc mimo że chciałabym wyjść do domu to się nie nastawiam. Byle by szyjka nie okazała się krótsza niż w piątek, całą resztę dzielnie zniosę [emoji4]Kasia właśnie jutro zadecydują czy zostajesz czy wracasz? Jak się w ogóle czujesz? A Ty @xssenia ?
07.01.2018 czekamy na Ciebie Zosiu
No to trzymamy kciuki żeby szyjka nie była skrócona jeszcze bardziej niż jest.Dzięki dziewczyny, że pytacie. Dzisiaj jest już dobrze, brzuch się nie stawia. Rozmawiałam wczoraj z moją koleżanką która leży od 14tc i też właśnie mówiła żebym nie leżała na plecach. No więc leżę tylko na bokach, choć na tym szpitalnym łóżku jest to upierdliwe, ale udało mi się wyprosić drugi koc, który wkładam pod plecy i jest łatwiej. I faktycznie, nie wiem czy to od leżenia, czy to leki, ale dzisiaj nic się nie działo. Tylko Młodego bardzo słabo czuję, może to przez te ilość no-spy... Jutro decyzja co dalej. Obstawiam, że wyjdzie w posiewie infekcja, więc mimo że chciałabym wyjść do domu to się nie nastawiam. Byle by szyjka nie okazała się krótsza niż w piątek, całą resztę dzielnie zniosę [emoji4]
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Tak. W pierwszym pomiarze widziałam, że wyszło mu 2,5 dokładnie, ale za drugim razem 2,2. Mówił właśnie o pessarze.No to trzymamy kciuki żeby szyjka nie była skrócona jeszcze bardziej niż jest.![]()
Może zaproponują Ci jakiś passar?
Z tego co kojarzę, Twoja szyjka mierzyła ostatnio poniżej 2.5 cm ?
Dzięki dziewczyny, że pytacie. Dzisiaj jest już dobrze, brzuch się nie stawia. Rozmawiałam wczoraj z moją koleżanką która leży od 14tc i też właśnie mówiła żebym nie leżała na plecach. No więc leżę tylko na bokach, choć na tym szpitalnym łóżku jest to upierdliwe, ale udało mi się wyprosić drugi koc, który wkładam pod plecy i jest łatwiej. I faktycznie, nie wiem czy to od leżenia, czy to leki, ale dzisiaj nic się nie działo. Tylko Młodego bardzo słabo czuję, może to przez te ilość no-spy... Jutro decyzja co dalej. Obstawiam, że wyjdzie w posiewie infekcja, więc mimo że chciałabym wyjść do domu to się nie nastawiam. Byle by szyjka nie okazała się krótsza niż w piątek, całą resztę dzielnie zniosę [emoji4]
Witaj.Ja pessar miałam zakładany przy drugiej ciąży w 18 tygodniu.Zakładanie zupełnie nie boli.Trwa to dosłownie moment.Pamiętam ten intensywnie niebieski kolor.Chodziłam do lekarza co dwa tygodnie aby sprawdził czy dobrze się trzyma.Zdjął go w 36tc i wytrzymałam ż porodem do 38tc.Wszystko będzie dobrze.Trzymam mocno kciuki.Tak. W pierwszym pomiarze widziałam, że wyszło mu 2,5 dokładnie, ale za drugim razem 2,2. Mówił właśnie o pessarze.
Ja też mam problem ze snem ze względu na ból bioder. Staram się spać tylko na bokach ale ciężko wytrzymać na jednej stronie przez całą noc. Skóra wtedy piecze. Poduszki ciążowe macie w kształcie litery C czy L?Dzisiaj w nocy akurat było ok ale kilka wcześniejszych było słabych ale to ze względu na ból w boku :/
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom