reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Kochane ja w szpitalu z podejrzeniem saczenia wod plodowych

ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]
Ojej kochana. Kiedy trafiłaś do szpitala? Bylas na wizycie ze jest takie podejrzenie? Wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak sobie tak licze to w sumie zadnej rewelacji nie ma... to tylko 30%, fakt ze po 24h ale jakos sie nie ciesze...
Nie nakrecej sie. Ciesz sie przyrostem [emoji4] jak na jednodniowy to to jest dobry przyrost [emoji110]

hallo kochana u Ciebie jest ciaza dotarlo?!! [emoji4]

Ojej kochana. Kiedy trafiłaś do szpitala? Bylas na wizycie ze jest takie podejrzenie? Wszystko bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] [emoji110] [emoji110]

Rano po obudzeniu dostałam takich bóli że nie mogłam wstać z łóżka i leciała ze mnie wodnista wydzielina normalnie. I dzwoniłam do dr z kliniki kazała jechać na IP to ja do niej że do niej przyjadę a ona że to za daleko i żeby jechać do szpitala. No to zadzwoniłam do lekarza do którego chodzę w ramach pakietu i kazał w ciągu godziny do szpitala. Więc pojechalam i od razu porobili badania i na oddział mnie przyjęli. Ale nic jeszcze nie wiem.

Rano po obudzeniu dostałam takich bóli że nie mogłam wstać z łóżka i leciała ze mnie wodnista wydzielina normalnie. I dzwoniłam do dr z kliniki kazała jechać na IP to ja do niej że do niej przyjadę a ona że to za daleko i żeby jechać do szpitala. No to zadzwoniłam do lekarza do którego chodzę w ramach pakietu i kazał w ciągu godziny do szpitala. Więc pojechalam i od razu porobili badania i na oddział mnie przyjęli. Ale nic jeszcze nie wiem.

Myślami jesteśmy z Tobą!! Wierzymy w Kacperka :D

reklama

Bedzie dobrze trzymam kciuki[emoji110] dawaj znac na bieżąco [emoji110]

Do góry