ewelin86
Fanka BB :)
To zależy. Ja skończyłam zastrzyki w 3mco matko to mnie zalamalas, nienawidze tych zastrzykow , igly sa tepe i ciezko sie wbic . mialam nadzieje ze gora do 3 mca![]()
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To zależy. Ja skończyłam zastrzyki w 3mco matko to mnie zalamalas, nienawidze tych zastrzykow , igly sa tepe i ciezko sie wbic . mialam nadzieje ze gora do 3 mca![]()
no ale 57/82 to 0,69 czyli przyrost 31... czy ja źle licze?![]()
dobra, ja na studiach z matmy miałam warunek więc cóż... ale skąd wiedziałaś, że akurat 45% trzeba dodać57+45%=82 ☺
Ja jestem blondynka![]()
zgadzam sie z Toba, paulina teraz nerwy u ciebie nie sa wskazane, dopoki nie odpuscisz to bedzid cie to od srodka zzerac. skup sie na sobie, mezu i waszym przyszlym dzieciatku, a to co w kololo miej gleboko gdzies. ja tez mialam kolezanke ktora wprost mi powiedziala ze jak sie dowiedziala ze zarezerwowalismy termin slubu to ona tez musi bo jak my bierzemy to ona nie bedzie gorsza, teraz ma 2 dzieci ktore po prostu powiedziala ze chce i ma, kolejna 3 dziecko poronila bo pila , dwojka niezbyt sie zajmuje, ake coz zfibic, swiat nie jest sprawiedliwy, wiec nie trzeba sie skupiac na tym co inni maja a my nie tylko na tym co my mamy i co chcemy i dazyc do tego.Paulina,to swiadzczy tylko o rywalizacji i zazdrosci i mysle ze problem miedzy wami lezy glebiej niz sposob przekazywania takich wiadomosci. Czas na szczera rozmowe i opuszczenie pola walki.Po co sie cale zycie ze soba meczyc ,jesli mozna zyc normalnie? Tez bedziesz miala dzieci,czasami to trwawyciagnij reke i pogadaj z nia.Powiedz ,jak to czujesz i wyjasnijcie sobie przy ciachu o CO NAPRAWDE CHODZI, tyle moge ci poradzic ,zanim sie pozabijacie kiedys
![]()
Trzymam kciukiDziewcZyny już przytuliłam mojego kropeczka... 4aa... I i jeszcze 3 zamrożone teraz niech zostanie z Mamusia.....
Nic... Zrobili test ale nic nie mówią i zostawiaja mnie na oddziale.
ET: 07.04.2017 [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]