Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jeszcze o zgwałceniu nie słyszałam=) od męża oczywiście, ale to kwestia czasu.. jeszcze dwa dni musi miec yen kierat
Tego sie spodziewalam bo tak jak mowilam ten cykl jakos mi sie rozjechal wiec to bylo do przewidzenia.Kiedys musi sie udacA mozna ... W pozycji na jezdzc.... Heeeee przywiazac i do dziela lol
Tez nie spie od 4.15 ..zaliczylam juz silownie..zrobie obiad i do pracy
Febimama tescik tescik
Nusia sama nie wiesz ktory dzien cyklu masz..spokojnie)))))))
Moge prowadzic..ale kazdy bedzie mogl ja poprawic wzgledem siebie
Nie poddawaj sie jeszcze zobaczysz upragnione kreseczki.Zrobiłam dzis test,ale nie potrzebnie bo mogłam sie spodziewac ze bedzie biel wizira.
Noe załamuj się. Przeczekaj na spokojnie do @ o ile sie pojawi wogole =) i od poczatku na spokojnie. Za mocno sie zadiksowalas i za bardzo sie przejmujesz. Przytulam =*Zrobiłam dzis test,ale nie potrzebnie bo mogłam sie spodziewac ze bedzie biel wizira.
O czlowieniu masz fantazję=)A mozna ... W pozycji na jezdzc.... Heeeee przywiazac i do dziela lol
Tez nie spie od 4.15 ..zaliczylam juz silownie..zrobie obiad i do pracy
Febimama tescik tescik
Nusia sama nie wiesz ktory dzien cyklu masz..spokojnie)))))))
Moge prowadzic..ale kazdy bedzie mogl ja poprawic wzgledem siebie
Jooo napewno! Ile teraz masz?Puki jeszcze sie @ nie pojawila to jest nadzieja.Nie nastawiam sie kochane za bardzo co ma byc to będzie a poddawac sie nie mam zamiaruMam nadzieje ze do 30-stki sie doczekam pierwszego bąbla
![]()