reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam ponownie nasze Anie:-)prosze juz nas nie opuszczac:no:;-):-):-):-):-)
Vici super fotki a te pierwsze tez mi sie bardzo podoba:-)
Elisabeth wasze tez super zdjecia,co do bloga to chetnie pomoge:-),ja niestety tez nie dawno dopiero zalozylam bloga tzn w maju tego roku.ale nie szodzi:tak::-)
Iwonac Super blondyna z ciebie :-)

A ja jestem happy bo jutro z samego ranka przyjezdza moja mamusia z Czech:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
Moj szkrabek spi,a my wcinamy na wieczor chinszczyzne kupna,ale bedzie od nas jechac....Musze jeszcze podlogi umyc.

reklama
Aniab to sa wlosy wymodelowane przez fryzjerke ale niestety mam falowane:no: moge sie z toba zamienic bo chcialabym miec proste:tak:

Iwonka to super ze mama przyjezdza:tak: a powiedz czy mozna zalozyc bloga dla dwojki dzieci - jednego a nie dwa oddzielnie:confused:

no nic na dzis juz koncze dobranoc:-)

Witam się wieczorkową porą....

Dzieki za komplemenciki, przekaże Kubusiowi...

ania138- fajny masz awatarek, gdzieś go juz wcześniej widziałam, to Twoje zdjęcie?

Dawna cloe- rób fotki brzuszka-domka, bo to super pamiatka...

Ania31- czy tym razem to juz jest dziewczynka, bo po suwaczkach widzę, ze masz 3 facetów? Jak Ty to wszystko ogarniasz, tylu mężczyzn, podziwiam:tak:

Iwona.c jak spojrzałąm na Twoje zdjęcie to pierwsza myśla jaka wpadła mi do głowy... Marylin Monroe (nie wiem czy dobrze napisałam), normalnie wypisz wymaluj... super

Aniab190- ja tez mam kręcone, a chce proste i jadę prostownicą, myślałam nawet o chemicznym prostowaniu.... oj my baby... zawsze cos nie tak...jak mają proste chcą kręcone, jak maja kręcone chcą proste... oj pokręcone jesteśmy:-D

To ja tez spadam, trzeba chawirke ogarnąć, pod prysznic, kawał arbuza i coś obejrzeć w tv...

Dobranocka Mamuśki!!!

Spokojnej bezburzowej nocki życzę...

Weszłam tylko powiedzieć dobranoc. Byłam dziś na takim długalaśnym spacerze, że padam na twarz. Poczytam jutro co dziś u Was się wydarzyło.

Spokojnej nocki życzę!

Hej dziewczyny Moje dziecko jeszcze szaleje:szok: Pewnie popołudniowa drzemka rozbiła ją na maen i wstąpiła w nią nowa energia:eek: Ja padam :sick:Dziadek bawi się z wnuczką Dobrze że oboje zadowoleni:baffled:
I mnie marzy się blog dla córci ale wątpię żeby udało mi się wyskrobać odrobinę czasu:baffled:
Iwona c 28 fajnie wyglądasz:tak:
Iwonka smaka mi narobiłaś na danie hińskie:happy2:
Ania 31 nie też dość szybko podnosi się ciśnienie. Oj my ciężarówki Kiedy wszystko wróci do normy:-p:-(
Właśnie słyszę że nastała błoga cisza idę zajrzeć czy przypadkiem moje dziecię nie postanowiło zasnąć:sick:
pa pa

Witam ! U nas też spanko ciężkie było. Adrianek najpierw biegał, bawił się gadał. Potem nie chciał spac bo błyskało i się bał. Jak wreszcie zasnął ... to Magdusia się obudziła. Pobawiła się i padła przed chwilką!:szok: Się dzisiaj wściekli nic nie mogę w domciu porobic:no:
Mówię więc dobranoc wszystkim i mykam umyc łazienkę i skończyc obiadek. Dobrze, że rano mama przyjedzie i zostanie mi z Magdą nie muszę się tłuc w autobusie z wózkiem. :tak:

No takie już my kobietki zmienne jesteśmy:tak::-DZawsze coś się znajdzie co byśmy chciały zmienić:-)A ja jedzonko już zrobiłam i czekam na mężusia. Zostało mi tylko pachnącą kąpiel wziąć:-)Oj będzie się działo;-):zawstydzona/y::-pBo strasznie się zdążyliśmy stęsknić. Ja już z grubsza też poogarniałam żeby czasem mi mężulo nie powiedział ze nic nie robię tylko klikam a ja naprawdę ostatnio mało z kompa korzystam- myślę że to przez wakacje, zawsze jest coś do zrobienia w ogrodzie a to przetwory na zimę a to dzieci chcą dłużej na dworzu przebywać, basen, jezioro, morze i tak brak czasu ale zimowe wieczory to z pewnością na BB spędzę:-D

reklama
Do góry