reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Cześc dziewczyny:-)
Dziekuje za komplementy;-) chciałam spróbować jak bede wygladac jak blondynka, bo kolorów miałam dużo z blond pasemkami włącznie, ale calej głowy blond nie miałam jeszcze:baffled: jak mi sie znudzi to znowu cos wymysle.:confused:

Elisabeth to porównanie mnie zaskoczylo:shocked2:;-):laugh2:. Przy okazji zapomnialam napisać, ze super fotki wkleiłaś ( to z Kubusiem w okularach- bomba:tak::-)). Jakoś tak mi wylecialo:zawstydzona/y::sorry2:, ale tyle tu piszemy, ze czasami moze cos umknąc.

Właśnie apropo zdjec - Vici - super fotki mnie sie najbardziej podoba to z Victorkiem w lesie - extra:tak::tak::tak:

Aniab to ty za wczesnie dzis nie wstaniesz ........;-) i dobrze:laugh2:

Jej a ja dzis dwa obiady musze ugotowac, bo mojemu M i Natalce zachcialo sie fasolki po bretońsku,a Kubusiowi jeszcze nie dam takiego jedzenia wiec jemu jakis kurpniczek musze zrobic:baffled:. Wypije kawke i biegne na zakupy

Szczęśliwej podróży do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas ... Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Pycha dla ciebie i twojego meza wszytkiego co najlepsze z okazji rocznicy slubu:-):-):-):-)

Dzien dobry
No i po chwli samotności dzieciaki juz wstały ide robic im śniadanko
potem do szkoły po mundurki
A jak ja to o:-pgarniam?Jakos mi idzie chłopaki najstarsze mają 10 lat wieć ucze ich Myc naczynia robic zakupy oczywiście najpierw na kartce pisze co i jak czyli to mi odpada gotowanie to moja sprawa bo lubie sprzątać tez mi pomagają Najmłodszy też czasami krzyczy ze nie umie ale jakos z mama razem zrobi co trzeba sam zaczyna sie ubierac a ile śmiechu przy tym jakos nam leci nauka na zabawie i tak dzień w dzień:tak::-D
pozdrawiam

Hej Mamuśki!
Śliczne zdjęcia pozamieszczałyście - Wasze, dzieciaczków! No to wreszcie i ja kilka wklejam - kilka z wakacji, kilka nie z wakacji ;-)

Właśnie się zdenerwowałam na moją ciocię, bo trochę mnie nieładnie załatwiła w jednej sprawie. Ma względem nas dług i zaproponowała, by część tego długu rozliczyć w taki sposób, że weźmiemy super świetną najlepszą na świecie pralkę z mieszkania wuja, ktory niedawno zmarł i ona zarządza jego ruchomościami. Pralka w momencie zakupu kosztowała 4300zł, a ona nam ją sprzeda/odda za 1500zł, a pralka prawie nie używana. Zgodziliśmy się, super okazja, a cioci będzie lżej spłacić dług. Wczoraj nam tę pralkę przywieźli znajomi z Warszawy, a dziś rozmawiam z ciotką i ona mi mówi, że pralka była kupiona w roku 2000. "Prawie nie używana" - wujo rzadko prał. No żesz kurczę mogła chyba powiedzieć?? W ten oto sposób staliśmy się posiadaczami starawej pralki za 1500zł. Fakt że jest niezła nawet jak na dzisiejsze standardy (głównie chodziło mi o wirowanie 1600 obrotów), ale nie sądzicie, że powinnam znać jej wiek? Oparłam się na tym "prawie nie używana" - jestem na nią zła.
Nic nie będę mówiła mężowi, bo tak naprawdę on był sponsorem pożyczki dla cioci, no a tak przynajmniej jej będzie łatwiej nas spłacić. Oby się tylko praleczka nie psuła......

reklama
Witam wszystkie mamuśki!

Wszystkie foty świetne. Mamusie super babeczki, dzieci małe słodziaki :tak::tak::tak:

Ola ciotka faktycznie mało fajnie się zachowała, ale może pralka będzie dobrze prała.

Ania31 chylę czoła :tak: podziwiam Cię bardzo, ja z moimi nerwami i z taką gromadką dzieci to chybabym musiała rakietę na Ksieżyc dla siebie zamówić ;-):tak::-D

Aniab teraz kochaniutka to pewnie za często do nas nie będziesz zaglądała..... i pewnie ciesz sie mężem :tak: a potem wracaj szybko :tak:

Ania 138 fajnie, że kompik juz naprawiony :tak:

(rety, ile tych mam Anek u nas jest :szok::szok::szok: można się pomylić ;-):tak::-D)

Iwonkac28 fryzura bardzo fajna, super bloni :tak:

A u mnie trwaja przygotowania do Air Show i cały czas latają samoloty..... zwariować idzie. Hałasują okropnie.

Do góry