Oczekiwanie2017
Fanka BB :)
Alez cisza,.wszyscy chyba byli na grzybach i teraz odpoczywaja.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja niestety dziś na grzybach nie byłam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Alez cisza,.wszyscy chyba byli na grzybach i teraz odpoczywaja.
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja miałam to samo, a to była morfinaA ja nie mialam puncji pod narkoza. Mialam podany jakis lek dozylnie i nic nie bolalo. Czulam sie jak nacpana i mialam swietny humor. Lekarka sie smiala, ze zaraz zaczne spiewac![]()
Efekt byl super ;p Ja bylam w takim stresie, ze nie bedzie narkozy i przez to bedzie bolalo, ze nawet zapomnialam zapytac co mi podajaJa miałam to samo, a to była morfina![]()
Hehehe ja raczej się bałam jak będę czuć po zabiegu i samym znieczuleniu. Teraz już wiem dlaczego ludzie uzależniają się od niej.Efekt byl super ;p Ja bylam w takim stresie, ze nie bedzie narkozy i przez to bedzie bolalo, ze nawet zapomnialam zapytac co mi podaja![]()
No to kciuki! Oby czysciutko a crio udaneJa niestety dziś na grzybach nie byłam. Miałam histeroskopie , która na szczęście wyszła dobrze
. Teraz tylko czekanie na wynik bagania historia-chemicznego (sprawdzenie czy zapalenia jakiegos nie ma, a tego lekarz wizualnie nie jest od razu w stanie sprawdzić) i w październiku podejście do crio
.
Jak morfina zeszla to jajca troche bolaly ale tego efektu po tym leku nie zapomneHehehe ja raczej się bałam jak będę czuć po zabiegu i samym znieczuleniu. Teraz już wiem dlaczego ludzie uzależniają się od niej.
Po zwyklym znieczuleniu tez pobolewaja. W koncu poklute sa jak sitoJak morfina zeszla to jajca troche bolaly ale tego efektu po tym leku nie zapomne [emoji14] pelnia szczescia i euforia![]()
A moze sa jakies zrosty niewielkie ktore ci przepchaja. Zobacza tez czy twoje organy tam od srodka wygladaja okNo jak wykluczy to na darmo będą ciąć...
I co mi to da że się dowiem że drożny jak się nie udaje...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Kurde to powinni nam to dawac po transferze i zeby działało do betyJak morfina zeszla to jajca troche bolaly ale tego efektu po tym leku nie zapomnepelnia szczescia i euforia
![]()