M@gda
Moderatorka
Hahaha masz racje. Ale obawiam sie ze w tym czasie coniektpre moglyby sie uzaleznic. Pewnie ja...Kurde to powinni nam to dawac po transferze i zeby działało do bety![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hahaha masz racje. Ale obawiam sie ze w tym czasie coniektpre moglyby sie uzaleznic. Pewnie ja...Kurde to powinni nam to dawac po transferze i zeby działało do bety![]()
Haha ja też! Zresztą jak miałam narkoze do histeroskopii kiedy mi wycinali polipa to ponoć się chichrałam jak nienormalna jak mnie zaczynali wybudzaćHahaha masz racje. Ale obawiam sie ze w tym czasie coniektpre moglyby sie uzaleznic. Pewnie ja...
Przy laparoskopii miałam głęboką - zabieg trwał prawie godzinę bo moje jajniki stawiały opór ale też mi się dobrze spałoAle płytką.
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
Przy in vitro też jest narkoza...A przed laparo miałaś drożność?
U mnie niby jeden niedrożny...
Mam skierowanie na laparo ale boję się narkozy. To jednak operacja...
Pierwsze in vitro i udane? Jeszcze jakieś problemy czy tylko jajowody?
Ps. Gratuluję![emoji8]
To już wolę spaćA ja nie mialam puncji pod narkoza. Mialam podany jakis lek dozylnie i nic nie bolalo. Czulam sie jak nacpana i mialam swietny humor. Lekarka sie smiala, ze zaraz zaczne spiewac![]()
A przed laparo miałaś drożność?
U mnie niby jeden niedrożny...
Mam skierowanie na laparo ale boję się narkozy. To jednak operacja...
Pierwsze in vitro i udane? Jeszcze jakieś problemy czy tylko jajowody?
Ps. Gratuluję![emoji8]
Gratuluję, to niesamowite i jakie radosneBeta 2231.34
Właśnie pytałamMoze spytaj czy ktoralolwiek z dziewczyn ma. Moze ktoras by ci poczta podeslala, nie wazne z ktorej czesci Polski.