Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
jak masz ten zastrzyk tylko 1 raz dziennie i dzisiaj wzięłaś o 20 to zawsze rób o stałej porzeO 20 wzięłam zastrzyk (prolutex ) progesteron i moje pytanie jutro mam transfer i zastrzyk zrobić rano przed transferem czy wieczorem w domu na spokojnie ? Bo nie mam bladego pojęcia![]()
Mam skierowanie na laparoskopie. Nie idę. Bo po pierwsze boję się narkozy. Po drugie -drożny nie zawsze znaczy sprawny...Chodziło mi o udrażnianie [emoji6]
"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Pewnie catering zamowilas z pracy[emoji3]A mi się dzisiaj obiad sam ugotował![]()
co to to niePewnie catering zamowilas z pracy[emoji3]
Ok. Wkleje. Zylwia jestes w kalendarzu?Dziewczyny padam dziś na twarz ... @M@gda możesz jutro wrzucić kalendarz ? Z góry dziękuję .dobranoc wszystkim
Beta 2231.34
Ale Ci dobrze [emoji3], ja mam tak w tygodniu bo maz wolne ma w tyg, wracam z pracy obiadek czeka, posprzatane bym nie musiala w weekend nic robic. Szczerze, od transferu nawet palcem nie tknelam w domu ze sprzataniem, bo maz we wszystkim mnie wyrecza, az czasami mi głupio. Nasi mężowie to skarby[emoji4]co to to niedzisiaj mężuś mistrzunio szalał
najpierw samo przyszło śniadanie do łóżka potem zrobił się obiad, posprzątało się mieszkanie a ja zapodawałam bajke o porze i selerze
![]()
Ja niestety dziś na grzybach nie byłam. Miałam histeroskopie , która na szczęście wyszła dobrze
. Teraz tylko czekanie na wynik bagania historia-chemicznego (sprawdzenie czy zapalenia jakiegos nie ma, a tego lekarz wizualnie nie jest od razu w stanie sprawdzić) i w październiku podejście do crio
.