reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mam dzisiaj strasznego dola. Nie wiem czy to stres przed jutrzejsza wizyta czy te piepszone hormony ale siedze i rycze jak glupia. Wczoraj rozmawialam z mama i opowiedziala mi o rozmowie ze swoja sasiadka. Dawno sie nie widzialy i zapytala sie jak mi sie synek chowa, chociaz doskonale wiedziala, ze nie zyje. W dalszej rozmowie stwierdzila, ze skoro tak sie u mnie dzieje i mam problemy z zajsciem w ciaze to moze w ogole powinnam nie miec dzieci.. niestety wie o moich problemach, bo to siostra mojej ciotki. Tak mnie to zabolalo, ze przestac myslec o tym nie moge. I chociaz nigdy o tym w ten sposob nie myslalam to zaczelam rozwazac czy przypadkiem nie ma racji.. Moze nie zasluguje na szczescie :( Jeszcze do tego poklocilam sie z M. Nic mu o tej rozmowie nie mowilam, bo nie chce go dodatkowo stresowac. W ogole mam problem z wyrazaniem swoich emocji. Nie potrafie o sobie rozmawiac. Tylko tu mam odwage o czymkolwiek wspomniec. Nikt tez nie wie, ze probujemy kolejny raz z in vitro, maz tak chcial, zeby nie zapeszyc. A mnie czasami az nosi od tlumienia wszystkiego w sobie :/

W takich chwilach mówię sobie tak: Skoro dzieci rodzą się w rodzinach gdzie Bóg powinien nie zaglądać a im daje to szczęście to i mi je da. Czy to się podoba komuś czy nie. Nie pozwól aby to inni podjęli za Was decyzję. Nie rezygnuj tylko dla tego że ktoś widzi w tym jakiś inny plan Boży. Skoro Wy bardzo chcecie, jeśli macie na to zdrowie czas i pieniądze to dlaczego nie walczyć? Posmutaj się chwilę ale nie składaj broni ...

reklama
Ale mnie naaaapierr**** podbrzusze i promieniuje na kręgosłup..na ciote... masakra... I miałam chwilę deprechy płakałam:( czemu to takie ciężkie... eh... A wy po transferze pozwalalyscie sobie na Przytulanki z waszymi M?

Ale mnie naaaapierr**** podbrzusze i promieniuje na kręgosłup..na ciote... masakra... I miałam chwilę deprechy płakałam:( czemu to takie ciężkie... eh... A wy po transferze pozwalalyscie sobie na Przytulanki z waszymi M?
Ty dla mnie to byl dobry znak - 2dpt mnie bolal kregoslup jakby mnie mialo zlamac, na brzuch nie pomoglo nawet 2x relanium i 4 nospy. Masz nospe?? Lykaj bo skurcze nie sa dobre!! Mozesz nawet 3x2 - dawaj!

U mnie bylo delikatne male co nieco w sobote 12dpt :)ale u was to chyba za wczesnie jeszcze. Daj sie malemu zadomowic

Nie. Seks powoduje skurcze macicy a teraz malenstwo sie zagniezdza. Lekarz nic mi nie.mowil, ale my pozno odwazylismy cokolwiek i w sumie nadal rzadko, bo sie boje. W sumie z krotkawa szyjka.tez sie nie powinno...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ty dla mnie to byl dobry znak - 2dpt mnie bolal kregoslup jakby mnie mialo zlamac, na brzuch nie pomoglo nawet 2x relanium i 4 nospy. Masz nospe?? Lykaj bo skurcze nie sa dobre!! Mozesz nawet 3x2 - dawaj!
Już mój M zapitala do apteki .. chodzi o zwykła nospe ?A w którym dniu miałaś transfer ?

reklama
Nie. Seks powoduje skurcze macicy a teraz malenstwo sie zagniezdza. Lekarz nic mi nie.mowil, ale my pozno odwazylismy cokolwiek i w sumie nadal rzadko, bo sie boje. W sumie z krotkawa szyjka.tez sie nie powinno...

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
No to dupa bzykanka nie będzie hihi :p tak się chciałam rozluźnić przez ten kręgosłup ale trudno zazyje pigułki i już:p jutro 3 rocznica ślubu myślałam że coś ten ale no będzie musiał się tylko pocieszyć tym że w ogóle jestem hihi :p

Do góry