Dziękuję wariacieTo bym wziela od razu dwie nospy i apap. Serio. Do tej pory jak mnie brzuch zaboli to lece po nospe
reklama
dżoasia
Fanka BB :)
To dobry znakOoo kuszące zaproponuje to dziś mojemu hahahano ale miałam taka ochotę mimo bolu
![]()
Mój mały też by się chciał wgryzcTo dobry znakale zaloz se jakies stalowe majtki i do spania. Maly sie wgryza i mu trzeba spokoju
dżoasia
To sie zastanow ktory wazniejszyMój mały też by się chciał wgryzchahahahahhahahaa
Odpowiedz chyba jest prosta!
M@gda
Moderatorka
Wiesz... zawsze jemu mozesz pomoc inaczej, ale tobie nie radze jeszcze. Skurcze nie wskazane (przytulanki), rozluznienie jak najbardziej (prochy z apteki) :dNo to dupa bzykanka nie będzie hihi [emoji14] tak się chciałam rozluźnić przez ten kręgosłup ale trudno zazyje pigułki i jużjutro 3 rocznica ślubu myślałam że coś ten ale no będzie musiał się tylko pocieszyć tym że w ogóle jestem hihi
![]()
Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Przy naturalnych mozesz nawet nie wiedziec ze byl zarodek. A my tu mamy stworzyc mu idealne warunki, skurcze mu nie pomagaja niestety.Ja przy naturalnych staraniach jak się później okazało to seks był w trakcie implantacji...
Myślałam że @ przyszła wcześniej albo się obtarłam...
Napisane na LG-H815 w aplikacji Forum BabyBoom
M@gda
Moderatorka
Kurcze, dżoasia, jak ty cos dowalisz :dTys jest dobra [emoji14] my wczoraj 7 rocznice oblewalismy piccolo hahano i tez seks w pozycji na dwa misie - du*a do du*y i spi sie
![]()
Jak mamy cierpieć z tefo powodu to razem hahah ;D nie ma taryfy ulgowej dla mojego M niech mnie wspieraWiesz... zawsze jemu mozesz pomoc inaczej, ale tobie nie radze jeszcze. Skurcze nie wskazane (przytulanki), rozluznienie jak najbardziej (prochy z apteki) :d
hope322
:*Dziewczyny! Takie jak Wy to powinni zrobic swietymi za zycia... podziwiam Was!
reklama
No sprawa oczywistaTo sie zastanow ktory wazniejszy
Odpowiedz chyba jest prosta!
Podziel się: