PaniPe
Fanka BB :)
Ojej przepraszam, nie wiem coś mi się pokreciło, że u Ciebie bliźniaki [emoji16]he he brzuszek ogromny ale "naszczescie" jedno szczescie![]()
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ojej przepraszam, nie wiem coś mi się pokreciło, że u Ciebie bliźniaki [emoji16]he he brzuszek ogromny ale "naszczescie" jedno szczescie![]()
Tez mam dużo silny, w nocy to poduszka mokra hehe chyba taki etap i możliwe ze będzie on trwał do końca ciąży [emoji14]Dziewczyny dzisiaj cały dzień mam uporczywy i dziwny objaw a mianowicie dużo śliny mi sie w buzi produkuje, jestem lekko podziebiona ale nie wiem czy to wina ciazy czy przeziębienia a może tak coś po prostu?!
Katar alergiczny czy chorobowy? Ja mam zapas spreyu do nosa dla kobiet w ciąży w razie gdyby się nasilil tak samo na gardło i kaszelDziewczyny a macie cos sprawdzonego na katar? Leje mi sie z nosa, wzielam tabletki na alergie i nic lepiej..
A czyli pila palila itd... do 4 miesiaca... nie do pomyslenia..Planowana, bo mi mówiła, że poroniła w 4 miesiącu i szpital ja chciał oskarżyć,że to była jej wina.Bo do 4 miesiąca nie wiedziała o ciąży.To na bank planowali, ale mam wrażenie, że ona do końca nawet nie wie w którym jest tygodniu ciąży.
Napisane na D5103 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie przejmuj sie ja tez nic nie mam i tez za bardzo chyba nie mam od kogo dostac wiec wszystko musze kupic.Ja to nie mam od kogo coś dostać w "spadku"wszystko muszę kupić, ale pewnie cześć na olx-ie wyszukam. Co do miejsca na rzeczy dziecka to chcę trochę powyrzucać z szaf. Myślałam o pokoiku dla dziecka, ale chyba pierw i tak by spało na dostawce do łóżka żeby nie łazić na karmienie za daleko. Z resztą nie mam pojecia o noworodkach ;p Jakoś będę musiała się wszystkiego nauczyć.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
O dzieki. Zapisalam zdjecie to m mi z pl przywiezie jak bedzie ale dopiero za miesiacKatar alergiczny czy chorobowy? Ja mam zapas spreyu do nosa dla kobiet w ciąży w razie gdyby się nasilil tak samo na gardło i kaszel![]()
Ja zamówiłam sobie z polskiej apteki w ukO dzieki. Zapisalam zdjecie to m mi z pl przywiezie jak bedzie ale dopiero za miesiac
Musze porownac ceny bo wiecej aptecznych rzeczy bede zamawiac. U nas w dublinie tez jest polska aptekaJa zamówiłam sobie z polskiej apteki w uk![]()
Pewnie tak.Ogolnie dziś wieczorem miałam z nią i jej facetem przeboje.A czyli pila palila itd... do 4 miesiaca... nie do pomyslenia..