majorka1988
Fanka BB :)
Zależy od dziecka...czasem nawet nie schodzi jedno po porodzie i trzeba mu pomóc...Jąderka u chłopców często schodzą nawet dopiero po porodzie![]()
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zależy od dziecka...czasem nawet nie schodzi jedno po porodzie i trzeba mu pomóc...Jąderka u chłopców często schodzą nawet dopiero po porodzie![]()
Bardzo dobre zdjęcia[emoji6]![]()
Tak wyglądają narządy w 11 tc. Bardzo odważny lekarz, że pokusił się określenia
Napisane na MI MAX w aplikacji Forum BabyBoom
Uwielbiam takie radosne wiadomościDziewczyny jestem w szoku! Jak on strasznie urosl w 2 tyg od ostatniego usg! No i na 99% chlopczyk[emoji7][emoji7][emoji7] pokazal sie pieknie i centralnie jajeczka bylo widac[emoji4] ale oczywiscie lekarz jeszcze mowil ze dopiero za jakis czas na 100% potwierdzi. Ale jakie ma nogi dlugie! I jak sie ruszal caly czas no i na koniec nogi skrzyzowal[emoji4][emoji7][emoji7][emoji7]
Nie wracaj do pracy jak nie musisz. Ja to bym chciala byc na L4 no ale nie mozliwe tp jest. Tyle dobrze ze pracuje w domu i obcielam o polowe czas pracy.czesc dziewczyny.
kinesio tasme dzis bede probowac na ten moj kregoslup...no i chyba w poniedzialek bede musiala dzwonic do gp o przedluzenie zwolnienia...o ile w piatek po 3 dniach odpoczywania bylo lepiej tak wczoraj nie wiedziec czemu -gorzej ( mysle ze zmiana pogody)
ja nawet bym poszla do pracy ale tak jak mowi moja kumpela no i po co??? finansowo nie robi mi to roznicy a i zadnych nieprzyjemnosci miec nie bede miala.... wczorak przypadkiem weszlam w cos na yotube i pokazaly mi sie filmiki maluszkow ktore przestaly rosnac lub serduszka bic przestaly...masakra!!!
bede probowac ale z tego co widze to albo I , X,Y tylko takie kombinacje wchodza w gre. ja mam tez mocno zlokalizowany ten bol -staw biodrowo krzyzowy prawa strona. swoha droga od yego boli mnie caly kregoslup bo staram sie chronic podswiadomie plus prawa stopa i kolano kolanoNie wracaj do pracy jak nie musisz. Ja to bym chciala byc na L4 no ale nie mozliwe tp jest. Tyle dobrze ze pracuje w domu i obcielam o polowe czas pracy.
Jak sie nauczysz kleic te tasmy to daj mi znac bo ja sie tez obawiam krehoslupu a tasme mam w domu bo m zostalo wiec jak co bede tez kleic. A jak brzuch bedzie wieksxy to mozna gp na tasmach podtrzymywac