reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@kas90 na pewno " duża kluska w brzuszku pluska" jak to mój m mówi. No mój mózg zakodował już cesarkę ale chyba wolałbym naturalnie z drugiej strony boję się jednego i drugiego a ty masz jakieś zdanie które mnie uspokoi? :) na pewno kanapeczka nie zaszkodzi czasem też jestem objedzona ale jem tą kanapkę dla spokóju duszy.
Moja siedzi z nogami na dole bo czuję jak nogi prostuje to jak kopnie w pachwinę to czuję wyraźnie

Ostatnia edycja:
reklama
@czarna_mała wiem , že to trudne ale kochana nie poddawaj się !

Tak jak porzeczka pisze , nie rezygnuj za dużo straciłaś żeby teraz zrezygnować daj jeszcE sobie ( wam ) szanse !!
Odpocznij teraz ! Zrób in- vitro ! Pojedź na wakacje ! Zrób co chcesz ! Ale proszę nie poddawaj się dopóki masz jeszcE szanse i jesteście młodzi ! Póżniej możecie żałować , że nie daliście sobie więcej czasu .

Porozmawiaj z mężem na spokojne , na ten temat i zdecydujcie co dalej i co później .

Dziewczyny ktoś kiedy pisał o tym żeby sterydu nie łączyć z pewnymi składnikami odżywczymi ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 rozumiem to co napisalas o wieku. Jak patrze z perspektywy wlasnego, to wydaje sie ze ci co sa mlodsi maja jeszcze czas. Tylko ktoz z nas moze tak w 100% powiedziec? Co prawda piszemy, ze wiek nie ma znaczenia jak czlowiek sie poddaje, ale kazdy sam potrzebuje ocenic jaki czas jest najlepszy i najodpowiedniejszy na dziecko, na starania, na walke, ale tez na odpuszczenie. Bo ta decyzja jest chyba jedna z najtrudniejszych do podjecia.

Moj M tez ma 42 lata. Nie jest za pozno. Beda wspanialymi ojcami [emoji7]

U mnie samopoczucie mieszane. W zasadzie staramy sie obydwoje byc spokojni. Wczoraj posiedzialam z M bo potrzebowal wsparcia. Dla niego to nowa sytuacja. Oczywiscie ze sie boimy, bo przeciez kredyt na mieszkanie, lekarze wszystko prywatni, leki i badania. Coz zrobic. Staramy sie myslec ze znajdzie lepsza prace, taka, gdzie szef bedzie go szanowal.

@ovli22 nie laczymy sterydu z nabialem

Napisane na HUAWEI CUN-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@czarna_mała wiem , že to trudne ale kochana nie poddawaj się !

Tak jak porzeczka pisze , nie rezygnuj za dużo straciłaś żeby teraz zrezygnować daj jeszcE sobie ( wam ) szanse !!
Odpocznij teraz ! Zrób in- vitro ! Pojedź na wakacje ! Zrób co chcesz ! Ale proszę nie poddawaj się dopóki masz jeszcE szanse i jesteście młodzi ! Póżniej możecie żałować , że nie daliście sobie więcej czasu .

Porozmawiaj z mężem na spokojne , na ten temat i zdecydujcie co dalej i co później .

Dziewczyny ktoś kiedy pisał o tym żeby sterydu nie łączyć z pewnymi składnikami odżywczymi ?

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Kochana z nabiałem

@kas90 urosła urosła :) no zapas bierz jakiś , jak masz siedzieć tyle co ostatnio :D &&& :*
@Porzeczka1234 ja się z Tobą zgadzam , jak najbardziej , że wiek jest jednak wazny...
...ja co młoda jestem mogłabym myśleć o jeju tyle czasu mam jeszcze na zajście , a tu dupa mój organizm nie działa jak powinien w tym wieku ... a wydaje mi się że już tyle czasu mi uciekło , koleżanki z liceum mają po 2 - 3 dzieci jedna ma 5 rok po roku falowo . A tutaj dalej nie wiadomo co będzie z kolejną ciąża i ile to wszystko potrwa...i kiedy i czy się uda w końcu , tak jak mówisz trzeba walczyć cały czas jesli się pragnie . Odpuscić można kiedy się nie zachodzi z niewiadomych przyczyn a wszystko niby ok i są szczęściarze którym się wtedy udaje , ale jesli znamy problem to bobo się nie wyczaruje samo . Ale to indywidualna sprawa wiadomo . I wierzę , ze to wszystko męczy czasami nas przerasta , bo ileż mozna ...ale widać nagroda jest najpiękniejsza :)
@ovli22 z tego co tu dziewczyny pisały żeby z niczym mlecznym czy nabiałem itp
&&& dziewczynki za wizyty , czekam na relacje :)

@kas90 rozwaliłaś mnie tą akcją pod prysznicem - tez myślałam o sexie jak czytałam [emoji23][emoji23][emoji23] Kciuki za wizytę, oby nie nocną.
@czarna_mała ja się zgadzam z @Porzeczka1234, ze odpuszczenie pomaga w przypadku kiedy nie można zajść w ciaze bez medycznego powodu. Wtedy uwolnienie głowy pomaga. W przypadku gdy problem jest inny trzeba walczyć. In vitro to super krok - mam nadzieje, ze szczęśliwy.
@pixi.nova [emoji253][emoji322][emoji324]najlepszego rocznicowego

Ja byłam u gina. Dostałam recepty nacwszystko co można: dupka 3x1, lutkę 3x1, encorton (5), clexane (!) na ryczałt [emoji51] Za jego decyzjami nie nadążam [emoji23]
Kazał brać clexane rano, żeby nie było problemu za 8,5 miesiącu. Mówił, ze dziewczyny biorą wieczorem, a w szpitalu tutaj robią rano. Żeby nie było zamieszania.
[emoji848] co sądzicie, żeby zrobic dziś zastrzyk po pracy ok 17 (wczoraj był o 20:00), a jutro rano o 8:00?
Coś może złego to zrobic??? Nie przyznałam się jemu, ze już robie, wiec nie mogłam zapytać
I dostałam za free zapas luteiny i femibionu [emoji51] (wizyty tez za free ostatnie, bo w szpitalu [emoji51])
1505811196-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@kas90 rozwaliłaś mnie tą akcją pod prysznicem - tez myślałam o sexie jak czytałam [emoji23][emoji23][emoji23] Kciuki za wizytę, oby nie nocną.
@czarna_mała ja się zgadzam z @Porzeczka1234, ze odpuszczenie pomaga w przypadku kiedy nie można zajść w ciaze bez medycznego powodu. Wtedy uwolnienie głowy pomaga. W przypadku gdy problem jest inny trzeba walczyć. In vitro to super krok - mam nadzieje, ze szczęśliwy.
@pixi.nova [emoji253][emoji322][emoji324]najlepszego rocznicowego

Ja byłam u gina. Dostałam recepty nacwszystko co można: dupka 3x1, lutkę 3x1, encorton (5), clexane (!) na ryczałt [emoji51] Za jego decyzjami nie nadążam [emoji23]
Kazał brać clexane rano, żeby nie było problemu za 8,5 miesiącu. Mówił, ze dziewczyny biorą wieczorem, a w szpitalu tutaj robią rano. Żeby nie było zamieszania.
[emoji848] co sądzicie, żeby zrobic dziś zastrzyk po pracy ok 17 (wczoraj był o 20:00), a jutro rano o 8:00?
Coś może złego to zrobic??? Nie przyznałam się jemu, ze już robie, wiec nie mogłam zapytać
I dostałam za free zapas luteiny i femibionu [emoji51] (wizyty tez za free ostatnie, bo w szpitalu [emoji51])
1505811196-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
A miałaś jakieś USG?? Czy za wcześnie? Wiesz, on oczarował Ciebie(nmas też;) ),ale on chyba oczarował się Tobą;););) skoro wszystko dostałaś co chciałaś;p i to na ryczałt:D
A może poopowiadałaś mu o podejrzeniach męża? hehehehe

Burczus. Ja powiedziałam tylko na poczatku, ze receptę na duphaston i encorton proszę. Nawet nie zdążyłam powiedzieć o clexane i zapytać o luteinę, bo on sam powiedział, ze wypisuje :). Ale kazal brać dopochwowe, nie do tyłeczka. A jak już zeszkam na dół to dzwonił, żeby wciąż z IP pieczątkę, żeby było ma ryczałt (ja zapomniałam nawet o to zapytać z wrażenia, ze dał sam z siebie). A te zapasy to wiadomo, ze dostają od przedstawicieli medycznych ;) Ale fakt - miło, ze dał - nie musiał :)
Usg nie robił, żeby nie stresować. Mam zrobic betę w poniedziałek. Jak będzie ok 1500, to przyjsc we worek na usg. Jak mniej to poczekać tydzień i wtedy usg dopiero

reklama
@marshia super :) o matko to Cię obdarowali ! :D serce rośnie , kiedy idzie po naszej myśli prawda ? oby tak dalej kochana :*
Ja clexane biorę o 20 i o 8 rano acard lekarz tak mi kazał z 12 godzinną przerwą ... w nosie miałabym zamieszanie w szpitalu :p a co do encortonu tez dostałam 5tke a biore 2 na raz żeby była 10
@pixi.nova najlepsze życzenia :) Ty też wizyta na dniach prawda ? :)

Do góry