reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@kas90 na pewno " duża kluska w brzuszku pluska" jak to mój m mówi. No mój mózg zakodował już cesarkę ale chyba wolałbym naturalnie z drugiej strony boję się jednego i drugiego a ty masz jakieś zdanie które mnie uspokoi? :) na pewno kanapeczka nie zaszkodzi czasem też jestem objedzona ale jem tą kanapkę dla spokóju duszy.
Moja siedzi z nogami na dole bo czuję jak nogi prostuje to jak kopnie w pachwinę to czuję wyraźnie
Nie mam zielonego pojęcia na temat porodu, bo nie rodziłam i nie wiem czego się spodziewać :D U mnie w rodzinie siostry, mama, kuzynki rodziły sn i na szczęście nie wspominają tego tragicznie, więc chociaż nikt mnie nie straszy :)
Z jednej strony chciałabym sn, bo szybciej dojdę do siebie, wszyscy mówią, że lepiej itd, z drugiej strony przy cc może mniej bym się martwiła o małą.
Mimo wszystko jestem jakoś spokojna o poród, wiem, że ten mały cud jest wyproszony u Boga i wszystko będzie z nią dobrze. Jak będą wskazania to cc, jak nie to sn i nie chcę za dużo o tym myśleć chyba :p

@Kwiatuszekk23, wielkie gratulacje!!! Pomyślałabyś 1,5 roku temu, ze tak życie się wam potoczy ?:)

@marshia, hmm, dziwne, ze doktorek tak się poczuwa, haha:D

Dziewczyny dziekuje za pamiec ☺️ :)
Mily mialam poranek bo moj luby;) zerwal sie z pracy i wpadl do mnie z pieknym bukietem kwiatow zeby nie bylo mi smutno w domu.
Tylko ten smutek, ze tak bardzo bym chciala zebysmy w koncu byli rodzina, ze chcialabym dac mu to szczescie na ktore zasluguje...
No nic, trzeba sie jakos ogarnac.
@marshia to faktycznie jak twoj zobaczy te prezenty to bedzie testy na ojcostwo robil :laugh2::D
Fajnie, ze doktorek mily i dba o ciebie ;)
@Funia90 A dziękuje kochana za pamięć jakoś leci, pracuje troche z domu, ogladam House of Cards i jakos dni mijaja ;) @Kwiatuszekk23 Gratuluje z całych sił! To cudowna wiadomosc!:) @roxie123 Jakos w tym tygodniu nie mam jeszcze ustalonej wizyty a Ty kiedy testujesz?
Dobrego dnia dziewczyny! :)

@marshia femibion chyba dał Ci na 3 ciąże haha uspokój się i do męża/partnera poszła i grzecznie tuczyć dzidzię.

@Kwiatuszekk23 super kochana cieszę się bardzo.

@kas90 może masz rację może przestanę na razie dumać.

@pixi.nova dosaniesz w d.... przecież nosisz maleństwo pod sercem uwierz w nie te kwiaty to dla Was bo jest szczęśliwy

@roxie123 kciuki

Zjadłam omlet z warzywami i popiłam szklanką kefiru mała chyba ma czkawkę a na pewno tańczy jak opetana

U mnie druga tura marynowanej papryczki gotowa :D 21769806_1955413438066949_228390034_n.jpg
Dobrze , że znajoma dała mi słoików ze szkoły to było do czego robić :) Mam i grzybki i buraczki i ogórki i pieczarki zaczęłam ale jeszcze drogie czekam aż spadną trochę :) także wyposażenie na zimę jest :)

Załączniki

• 21769806_1955413438066949_228390034_n.jpg
    21769806_1955413438066949_228390034_n.jpg
    32,9 KB · Wyświetleń: 79
reklama
@Porzeczka1234 tetaz to dopuero on się ode mnie nie opędzi ;) Powiedziałam mu, ze ja już panikuję, a będę pewnie jeszcze bardziej i ze postaram mu się non stop słowy nie zawracać, ale pewnie będę mieć milion pytań, obaw, smsow itp ;) i z góry za to przepraszam :) :)
Ps. Ten Femibion to taki po 7 tabletek opakowanko. Także na 3 ciaze nie styknie ;) ale na 70 dni tak :)

Do góry