reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzewczyny czy ktoras z Was na cyklu sztucznym brala tylko estradiol i progesteron? Tyle lekow bierzecie, ze zastanawiam sie czy ja nie mam za malo i czy nawet jak okaze sie, ze beta potwierdzi ciaze to potem bedzie przez to klapa.

reklama
Dzewczyny czy ktoras z Was na cyklu sztucznym brala tylko estradiol i progesteron? Tyle lekow bierzecie, ze zastanawiam sie czy ja nie mam za malo i czy nawet jak okaze sie, ze beta potwierdzi ciaze to potem bedzie przez to klapa.

No ja to biorę, tylko albo aż [emoji6]

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

DIewczyny a z witaninami to tez mozna przesadzić,takze ja biore kwas foliowy,wit d3 2000, magnez b6 i nie wiem czy jeszcze to zamawiac??
Najlepiej sprawdzic sklad wszystkich witamin i lykac te, w ktorych nie wystepuja wszystkie takie same witaminy. Np jak kupisz to cudo na zagniezdzanie zarodka to juz chyba nie ma sensu lykac dodatkowo wit d. Mozesz sobie w diagnostyce zrobic badania poziomu niektorych witamin :)

A nie sorry na moja prośbę acard jedna tableteczke

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

U m
Ja biorę biore tylko albo aż estrofem 2x1, duphaston 3x1 i luteina dopochwowo 3x2

Jeju jeju super!!! Przypomnij które to podejście? Iludniowy zarodek? Czy coś czujesz? Ja mam dziś 5dpt więc może też jutro bym spróbowała ale tak bardzo się boję :(
Ja mam dziś
MoKa nawet nie próbuj. U Ciebie to stanowczo za szybko. Wiem, że chciałabyś wiedzieć, ale musisz być cierpliwa. Tak jak dziewczyny mówią beta i to w 9dpt w 6 robią gdy ma się 5 dniowe Twój maluszek dopiero się zagnieżdza.

reklama
Ja bralam na cyklu sztucznym Estriadol,Duphaston,Luteine, Encorton,Acard do potwierdzenia ciązy do 7 tyg ,został mi teraz tylko Duphaston i zamist luteiny dostałam Prolutex zastryki.A przy pierwszym jak pisałas udanym transferze bo rozumiem ze dziecka jest z tego pierwszego udanego?

Do góry