Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Tez podejrzewam, ze u nas będzie trzeci "cesarz"[emoji23] u Ciebie Aschlee w DE można próbować po 2 cc naturalnie? Czy z góry jest planowane cc?Leylah ja tez zawsze marzylam o 3 dzieciaczkow ale tez wiem ze trzeci Robaczek bedzie moim ostatnim i pewnie bedzie to trzecia dziewoja [emoji23][emoji1]
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Hej, jasne, zapraszamyHej to może i ja tu dołączę.jestem na innym wątku ale czasem też tu napiszę jeśli moge[emoji4]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Leylah niestety po drugim cc juz tylko cc.Po pierwszej pozwolili probowac SN i tak udalo sie wytrwac 11 godzin ale pojawily sie problemy i zrobili cc
W niektorych klinikach po 2cc wogole odradzaja kolejnej ciazy tak bylo u mnie w Uniklinikum ale znalazlam lepsza klinike i powiedzieli ze spoko tylko z gory powiedziane ze bez mozliwosci prob sn
Judytka witamy ⚘
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]
Wiec jestem Kasia. Mam 27 lat. Mieszkam w Rybniku. Pierworodny moj ma juz 5 lat i od okolo roku dopomina sie o rodzenstwo. Zaczelismy z mezem starac sie o 2 dziecko wiec licze ze uda sie i dlugo nie bede musiala czekac. Poki co 2 cykle nie udane. Choruje na niedoczynnosc tarczycy,hasimoto i pcos wiec licze ze te pieronstwa nie beda mi zbyt utrudniac.Hej, napisz coś o sobie
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom