Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja jestem[emoji4]weekend zlecial bardzo szybko[emoji21]
Zła jestem bo mam dni płodne a mój mąż chory i niema siły [emoji22]
Dziś trochę ładniej na podwórku więc całkiem inaczej się żyje [emoji4]
A wy staracie się już od dawna?I intensywnie czy na luzaka?
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
A powiedz mi jakie wyniki tatczycowe masz? Jakie leki bierzesz?Hej ja mam na imię Judyta mam 31 lat i staram się o 3 dziecko od ponad roku[emoji4]choruje od 8 lat na niedoczynnosc tarczycy oraz ovolnie niedobory zelaza i czeste anemie[emoji53]marzy mi się córeczka oczywiście bo mam już w domu 2 synów w wieku 9,5 i 11 lat[emoji4]
Miałam 2 cc.pierwsze z powodu nie odwrócenia się małego a już skurczy.druga ponieważ bolała mnie blizna więc zrobili dla bezpieczenstwa.Dzięki za przywitanie
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ojej to Ty troche poprzechodzilas i mialas przebojeKasienka moze zle to ujelam...trzy lata musialam sie starac zeby ja miec.Ogolnie w ciaze udawalo sie zajsc ale tracilam je na roznych etapach.Dwie ostatnie ciaze przed Coreczka stracilam juz w drugim trymestrze.Takim oto sposobem jestem Mamusia 2 wspanialych ziemskich Coreczek i 6 Anioleczkow.
Ostatnia ciaza donoszona a nawet przenoszona bo malutka urodzila sie 8 dni po terminie.Ale byla to ciaza z przebojami w zasadzie od samego poczatku do konca.Minimum raz w tygodniu ladowalam w szpitalu od samego poczatku plamienia,krwawienia,bole i krwotok.Potem starszyli mnie stanem blizny i pod koniec od ok 6 msc prawie wcale juz nie chodzilam bo rozchodzilo mi sie spojenie wiec bol byl potworny.Dzieki Bogu Malutka byla taka silna ze to wszystko przetrwala i aktualnie ma rok i 7 miesiecy.
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]