reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kwietniowe mamy 2018

Piszesz ,ze skonczylas 12tc wiec masz jeszcze prawie 2 tygodnie bo ten scan robia do 13 tygodnia 6 dnia. Pomimo tego wydaje mi sie, ze juz powinnas dostac list z umowiona wizyta i to tydzien temu. Mi list przyszedl kilka dni po wizycie z midwife .

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

reklama
Mnie odrzuciło od mięsa. Nie smakuje mi żadne i pod żadna postacią.. Dzis mnie tak rozbolal rano brzuch ze nie moglam nawet siku zrobic :/ chce juz srode i wizyte u gina (dobrze ze mam na 10.30)
Ja jem mięso , wędliny...ale największą ochotęmam na kanapki z serem żółtym!!! [emoji16] Nie mam dziś pomyslu na obiad...

A co do mdłości to ja też już coraz rzadziej je miewam... Może lada dzień się skończą. Ja chyba jestem w najmłodszej ciazy z Was wszystkich także jeszcze mam czas Ale już nie moge się doczekać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja też nigdy nie miałam dużego parcia, chciało mi się siku zapomniałam zrobić (nie raz tak jest przy dzieciach)i tak że 3 godziny chodziłam z pełnym pecherzem, no ale przez takie coś nabawiłam się kamieni na nerce, boję się żeby mi się nie odezwały teraz, bo ból straszliwy. W poprzednich ciązach dopiero w 3 trymestrze miałam takie parcie, więc szansa że ciebie narazie to nie będzie się tyczyc.

p19ucsqvyg9mlpha.png

Ja jem mięso , wędliny...ale największą ochotęmam na kanapki z serem żółtym!!! [emoji16] Nie mam dziś pomyslu na obiad...

A co do mdłości to ja też już coraz rzadziej je miewam... Może lada dzień się skończą. Ja chyba jestem w najmłodszej ciazy z Was wszystkich także jeszcze mam czas Ale już nie moge się doczekać.

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Na kiedy masz termin?? Ja niby na 30.04 :)

Piszesz ,ze skonczylas 12tc wiec masz jeszcze prawie 2 tygodnie bo ten scan robia do 13 tygodnia 6 dnia. Pomimo tego wydaje mi sie, ze juz powinnas dostac list z umowiona wizyta i to tydzien temu. Mi list przyszedl kilka dni po wizycie z midwife .

"Wiatr moze mocno wiac, ale gora i tak mu sie nie pokloni"

Dzieki, niestety nie mam numeru bezpośrednio do niej tylko ogólnie do położnych w moim mieście. Mam tylko ten tydzien i przyszły poniedziałek, a potem wracam i juz bedzie 14w2d wiec kupa. Spróbuje odnaleźć moja midwife i dopytać. Dzieki!

reklama
Do góry