gooossia17
Fanka BB :)
Ok, dziękujePoczekaj też do 12 i zadzwon. Po co się stresować...oni są przyzwyczajeni do niecierpliwych pacjentek![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ok, dziękujePoczekaj też do 12 i zadzwon. Po co się stresować...oni są przyzwyczajeni do niecierpliwych pacjentek![]()
już byłam upuścićw tym labo o dziwo szybciutko robią wyniki - w innej diagnostyce na cito jak robiłam to i tak miałam później wyniki niż tu normalnie
więc myślę, że za godzinkę powinny być
No dobra już jestem po pobraniu krwi. Wyniki po 14:00. Poryczałam się jak głupia w tym laboratorium ;(
na dobrą sprawę to jest gówniany przyrost. ale... nawet spadki sie tu zdarzały a dzieci były. Jest 2 możliwości - albo bedzie dobrze albo nie bedzieCzyli jest przyrost ale chyba niewielki prawda ? Ja się nie znam za bardzo...
Wiesz co powiem szczerze ze nie wiem. Pobrali dużo ale wyselekcjonowali najsilniejsze i zamrozili. W sobotę twój mąż ma biopsje ?Super wynik... U nas z pierwszej biopsji klapa... Zobaczymy co będzie w sobotę
A ile sztuk mieliście z biopsji... My tylko 30 ale nadal nie wiem czy to duzo czy mało...?
Oby to pierwszena dobrą sprawę to jest gówniany przyrost. ale... nawet spadki sie tu zdarzały a dzieci były. Jest 2 możliwości - albo bedzie dobrze albo nie bedzie![]()
O rety i co teraz? Tzn no rośnie, ale chyba za mało...? Co??u mnie z wtorkowego 1640 dzisiaj 1889...
Pierwotnie twierdzili ze to niepłodnośc idiopatyczna ale ja nie chcialam w to wierzyć po zglebieniu tematu i rozszerzeniu badan wychodzi na to ze prawdopodobnie immunologia niestetyA co u was jest przyczyną niepłodności ? trochę już przeszłaś...dlatego już niedługo na pewno wam się uda![]()
Czekamy razem z Tobą !!żeby ja to wiedziałanapisałam do mojej pani i zobaczę co odpisze...
Tak w sobotę..Wiesz co powiem szczerze ze nie wiem. Pobrali dużo ale wyselekcjonowali najsilniejsze i zamrozili. W sobotę twój mąż ma biopsje ?![]()
hehe jestem na tyle dziwnym przypadkiem, że moja dr też nie wie o co cho. Ale stwierdziła, że skoro mimo iż leki odstawiłam dawno a beta tak czy srak rośnie to mam nic na razie nie brać. No i postara się mnie przyjąć w środę, mimo braku miejsca nawet na główkę od szpilki (widziałam wczoraj ten grafikO rety i co teraz? Tzn no rośnie, ale chyba za mało...? Co??