reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Wiecie co ja jak czytam, że wasze udaje myślę,że czemu ja mam takiego pecha.to już będzie 6 raz.... Nie żaden 1 czy 3....

Napisane na E6653 w aplikacji Forum BabyBoom
Większość z nas to przeżywała,trzeba probowac,niestety jednym udaje sie za pierwszym razem,innym za 4 a jeszcze innym za 8,ale sądzę,że trzeba walczyc!

Wiecie co ja jak czytam, że wasze udaje myślę,że czemu ja mam takiego pecha.to już będzie 6 raz.... Nie żaden 1 czy 3....

Sory ze to napisze i może się powtarzam ale bez przyczyny tak się nie dzieje . Jak dla mnie macie nie wszystkie badani porobione . Pamietam jak pisałyśmy jakiś czas temu . Wiem ze jesteś za granica ale może pomyśl o przyjeździe do Polski i zrobieniu konsultacji u dobrego specjalisty i przede wszystkim doboru leków przy transferze bo tak „na golasa”jak Ty to dla mnie nieporozumienie . Pragniesz dziecka ale nie można się tak katować psychicznie . Musisz to wziąć w swoje ręce i przestać liczyć na klinikę i lekarzy . Wiem ze to przykre ale taka jest rzeczywistość i dużo dziewczyn ma tu dzieci dzięki własnej walce i drążeniu problemu . Ja wierze ze będziesz Mama ale musisz o to zawalczyć jeszcze bardziej .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

kochane jestem w totalnym szoku ...nie wiem co powiedziec ..jestem zaskoczona zdumiona i chce mi sie płakac ..kazdej z was dziekuje za pomoc i wsparcie :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Kochna widocznieTwoja droga jest dłużasza, ale jesteś młoda więc masz jeszcze czas.nie załamuj się .. Może trzeba dodatkowe badnia zrobić. Odetchnij, nabierz nowe siły i życzę Ci powrotu do walki jeżeli tylko finanse Ci pozwalają.

Sory ze to napisze i może się powtarzam ale bez przyczyny tak się nie dzieje . Jak dla mnie macie nie wszystkie badani porobione . Pamietam jak pisałyśmy jakiś czas temu . Wiem ze jesteś za granica ale może pomyśl o przyjeździe do Polski i zrobieniu konsultacji u dobrego specjalisty i przede wszystkim doboru leków przy transferze bo tak „na golasa”jak Ty to dla mnie nieporozumienie . Pragniesz dziecka ale nie można się tak katować psychicznie . Musisz to wziąć w swoje ręce i przestać liczyć na klinikę i lekarzy . Wiem ze to przykre ale taka jest rzeczywistość i dużo dziewczyn ma tu dzieci dzięki własnej walce i drążeniu problemu . Ja wierze ze będziesz Mama ale musisz o to zawalczyć jeszcze bardziej .

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
nic dodać nic ująć...

reklama
nic dodać nic ująć...
ja jestem w klinice w niemczech i sledze jakie badania same robicie to klinika u mnie tez je robiła jedynie nie robili mnie immunologicznych jak wroce do de to wrzuce wszystkie swoje badanie i poradzicie mi jeszcze co ewentualnie mozna by zrobic..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry