reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Hehe, przed detektyw @dżoasia nic się nie ukryje :). Tak, miałam wizyte, ale tyle się tu dzieje ostatnio, że są inne sprawy do obgadania. Estradiil dobry (u mnie się go bada przed crio), endo rośnie (nie w szalonym tempie ale jak na mnie to nawet nieźle), w piątek mam kolejną wizytę (15dc) i wtedy decyzja czy już włączamy progesteron czy jeszcze nie. No i dr zasugerowała zastanowienie się nad 2 zarodkami. Nigdy o tym nie myślałam, ale ta myśl zaczyna kielkowac i chyba się zdecydujemy :).
Tak z ciekawości. Jakie masz to endo? Dziś 13 dc tak?

my z mezem tez zdecydowaliśmy sie na 2 . On z bliźniakow to nawet nikt by nie zczaił hihi... No i odrazu szcześliwa dwójka :)

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam dwa tej samej klasy więc żaden nie będzie wpływały na drugiego. No i szansa na ciążę większa . U nas w rodzinie bliźniaków nie ma ale ktoś musi być pierwszy :)

Ciągnięcie jest ok, bo to chyba nie ból??
Na ciągnienie mozna nospę, ale to już pisałyśmy. Mięśnie muszą się troche rozluźnić :)
No tak. Ja też się musze rozluźnić bo jestem okropna i sie wszystkim przejmuje a to chyba przecież dobrze że coś się dzieje ;) dobrze że jesteście takie wyrozumiałe :)
Madziu mam pytanie do Ciebie bo jesteś raczej tu na bieżąco. Któraś z dziewczyn wstawiała kiedyś co sie dzieje w poszczególnych dniach po transferze dzień po dniu. Pamietasz może kto to wstawił albo masz właśnie tą rozpiske ?:)

no powiem ci ze moze to byc pomyłka bo dziwny ten wynik ja bym zrobiła raz jeszcze tylko na to.. wczoraj widziałam jak laboratorium mojemu ojcu nie zrobiła morfologi z braku materiału a oddał 4 fiolki i zapłacił ..szok tłumaczyli ze moze znikła u kuriera...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Masz racje,jutro zrobie raz jeszcze dla spokoju:-)

reklama
Do góry