dżoasia
Fanka BB :)
kurde ja chyba zacznę pisać forumową encyklopedięScratching endometrium nie powinien być stosowany u osób które mają coś w immunologii nie tak. Pisała o tym kiedyś chyba Gosia321 i w poniedziałek Paśnik mi to potwierdził
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
kurde ja chyba zacznę pisać forumową encyklopedięScratching endometrium nie powinien być stosowany u osób które mają coś w immunologii nie tak. Pisała o tym kiedyś chyba Gosia321 i w poniedziałek Paśnik mi to potwierdził
Hah, a te wszystkie wspomagacze mają natychmiastowy wpływ? Myślę, że dużo czasu mi nie zostało, to mój 7dc. Winko mogę ciumciać, uwielbiam takie mega słodkiea orzeszki, morele, avocado, ryby, chia jesz? to super naturalne wspomagacze. No i jeszcze na lepsze ukrwienie WINOnasz forumowy złoty środek! Ty jesteś na naturalnym cyklu?

oj to bedziesz mogła na maxa zaszalec na sylwka!
a w jakiej dawce estrofem? ja miałam 2x1 i dodatkowo plastry z estradiolem. Te naturalne wspomagacze najlepiej od początku cyklu ale i teraz możesz włączyć, jak największe ilości - z orzechów brazylijskie, migdały, włoskie - jakie masz (byle nie ziemne), ryby tłuste - łosoś, halibut, a co do wina to cię zmartwię bo najlepsze czerwone wytrawne - lampka lub 2 dziennie.Hah, a te wszystkie wspomagacze mają natychmiastowy wpływ? Myślę, że dużo czasu mi nie zostało, to mój 7dc. Winko mogę ciumciać, uwielbiam takie mega słodkieBiorę Estrofem, więc to chyba nie jest naturalny cykl.
I wracając do Twojego poprzedniego postu - bardzo mi przykro![]()
ale może też jest w tym jakiś sens?Ja na serduszkowe też idę 31.10. Jak tak dalej pójdzie to i poród będziemy miały w ten sam dzieńNo wiem, ale jakoś to do mnie nie dociera. Dopóki nie zobaczę nie uwierzę. Wizytę ja mam dopiero serduszkową 31.10. Wiec 20 dni czekania mam .
Hehheh chyba na prawdę, a jak nie to w bardzo zbliżonym terminieJa na serduszkowe też idę 31.10. Jak tak dalej pójdzie to i poród będziemy miały w ten sam dzień![]()

Przyzwyczajaj sie kochana jak juz zaczely bolec to tak niestety zostanie juz do punkcji. Ale to normalne w koncu mnasz w nich pelno pecherzykowKurde od wizyty napierdziela mnie prawy jajniknie wiem jak przetrwam w pracy teraz jeszcze czwartek, piątek, sobotę, niedzielę, poniedziałek i wtorek..
jak możesz zrezygnować to nie pij ale jak musisz to jedna słaba nie jest niczym złym - ewentualnie są jeszcze bezkofeinowe alternatywyDziewczyny a powiedzcie mi jak to jest z ta kawa po udanym transferze? Bo szczerze powiem, ze nie wiem czy pic czy nie pic.