reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dziewczyny bardzo mi przukro ze musicie czekać na tak nie miłe rzeczy.. wiem bo sama przez to raz przechodziłem poronilam w 6 tygodniu chociaż wahowo lekarze nazwali to ciąża biochemiczna a dla mnie to była normalna ciąża tak bardzo się wtedy cieszyłam i powiem szczerze nie umiem się dalej z tym pogodzić chwilami... Ale Wy musicie walczyć dalej tak jak ja podnieść się i iść dalej.... i czekać na swoje szczęście
Dla mnie mój syn jest największą otucha i to dzięki niemu mam siłę walczyć bo wiem ze warto
Kochana czasem są gorsze chwile ale damy radę bo musimy ;) Ja się cieszyłam w czerwcu po pierwszym transferze i pozytywnej becie a potem jak się sparzyłam, tak teraz jakoś na chłodno przyjęłam tą wiadomość o ciąży i być może to mnie uchroniło od sfiskowania. Sama nie wiem co się w mojej psychice dzieje - zawsze się wqrwiałam jak słyszałam, że trzeba znów czekać a teraz chyba ze strachu podświadomie chcę tą chwilę odciągnąć jak najdłużej i nie przerażają mnie te miesiące czekania... To na razie, ciekawe jak będzie np po miesiącu :p

o no to super :) mam nadzieję że jakoś samo pójdzie :*
A powiedzcie mi jak u tego Paśnika jest? Duże ma opóźnienia? Z nim się można też telefonicznie kontaktować czy mailowo? Bo jak dla mnie taka wyprawa to będzie trwała cały dzień i liczę, że obejdzie się bez ciągłego jeżdżenia w te i wewte. I nie wiem jak do niego zagadać
Chyba kiedys mial konsultacje telefoniczne ale już nie ma. Mi mowil ze jak coś zebym maila pisala a jak poprosilsm.o adres to kazal na ten ze strony. Ja wchodzilam 4 o bylo 30 minut gdzieś opoźnienia. Potem sama siedziałam 40 minut w gabinecie. Zalezy od której tego dnia przyjmuje. Ty masz na 15, a jesli przyjmuje od 12 to bedziecie siodmi to moze byc poslizg choc niekoniecznie

Chyba kiedys mial konsultacje telefoniczne ale już nie ma. Mi mowil ze jak coś zebym maila pisala a jak poprosilsm.o adres to kazal na ten ze strony. Ja wchodzilam 4 o bylo 30 minut gdzieś opoźnienia. Potem sama siedziałam 40 minut w gabinecie. Zalezy od której tego dnia przyjmuje. Ty masz na 15, a jesli przyjmuje od 12 to bedziecie siodmi to moze byc poslizg choc niekoniecznie
haha czy my mówimy o tym samym lekarzu?? :D Może jest jakiś drugi paśnik z apc :D bo ten ani maila na str nie ma podanego ani godziny mi się nie zgadzają bo ma napisane że przyjmuje od pn do pt w godz 14-16

A do ilu pokoleń wstecz mam przygotować historię :D Słownictwo jak dla mnie na miejscu - oddaje najwięcej uczuć:laugh2: A do gabinetu mogę wejść z mężem? O jego rodzinę też pyta?
Wchodzisz z mezem:) mnie pytal tylko.o rodzicow i rodzenstwo ale jak chcesz to mozesz przytoczyć historie calej famili :) wez tez te basze teczki bo my sa przeciez tu na forum jedna wielka rodzina:p jak ci kaze brac intralipid to popros o recepte

Hej przepraszam, że dopiero teraz, ale... Znowu jestem w szpitalu. Dostałam już jeden zastrzyk sterydowy na płuca dla Maluchów i jutro drugi. Mam mieć dokładne usg, jesli chodzi o te różnice. Leżałam pod kto z półtorej godziny, z przerwą na Usg, bo nie mogły znaleźć gdzie ktory leży. Tyle tylko, że szlafrok zdążył wysechnąć po jednym szpitalu i znowu...

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymaj się tam mam dzielnie kochana.

Wchodzisz z mezem:) mnie pytal tylko.o rodzicow i rodzenstwo ale jak chcesz to mozesz przytoczyć historie calej famili :) wez tez te basze teczki bo my sa przeciez tu na forum jedna wielka rodzina:p jak ci kaze brac intralipid to popros o recepte
kuźwa to se busa z pocztexu bede musiała zamówić żeby całe archiwum zabrać:laugh2:

reklama
haha czy my mówimy o tym samym lekarzu?? :D Może jest jakiś drugi paśnik z apc :D bo ten ani maila na str nie ma podanego ani godziny mi się nie zgadzają bo ma napisane że przyjmuje od pn do pt w godz 14-16
Mail ten ze strony apc-odbieraja je babki z rejestracji i mu przesylaja-tak mi mowil. W ten poniedziałek przyjmowal od 12 a ja bylam 4 na 13

Do góry