reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Opieka nad dzieckiem czyli o kolce, laktacji, karmieniu, śnie itp

reklama
no to jak Mateusz już się naucyła ładnie spać to teraz pora i mamusię nauczyć tej zapomnianej sztuki ;-):tak::-p:sorry2::rofl2::happy2:
hahaha :-D:-D:-D ... a znasz jakieś sposoby ;-)????

Brawo Roszku ... jak miło zaskoczyłeś dziś mamusię :-) ... no i może będziesz to robił częściej, cio ;-)

Aniay ... a widzisz, jak Oliwcia głodna to sama się upomni o jedzonko i to nawet wrzaskiem ;-):-D , mądra z niej dziewczynka i krzywdy nie da sobie zrobić :-)

TiTka ... mówią, że zamknięcie oczu i spokojne leżenie przyniesie sen .... można sobie też coś golnąć, ale nie polecam, przecież potem trzeba wstać i być monter ;-)

Ania ... tylko się cieszyć, że o tej 6 rano zje i znów zaśnie ... bo Jeremi też tak wstaje na żarcie, ale musi się godzinkę lub dwie wyszumieć, by znów zasnąć :baffled:

... a nam Mateusz od jakiegoś tygodnia zasypia między 21.00 a 22.00 i śpi bez przebudzenia do 7.30 lub 8.00 :szok: :szok:... zawsze o czymś takim marzyłam, ale i tak jestem niewyspana, bo nie mogąc uwierzyć w to, że moje dziecię tak ładnie śpi wstaję nad ranem co chwilkę by sprawdzić czy aby na pewno się nie przebudził :dull: ... wiem, wiem stuknięta jestem i nie wykorzystuje sytuacji :-D;-)
Hahahaha:-D;-)tez tak mialam jak Natalka byla jedynaczka:-D ale co mnie wkurza:wściekła/y:,ze dzis nad ranem o 4 nakarmilam Marte i potem nie moglam usnac do 6:wściekła/y::wściekła/y:bo sie wybudzilam a o 6.30 bede wstawac do pracy:wściekła/y::wściekła/y:Tu sie klania spanie z dzieckiem;-)

Och, szkoda tylko, że nie można sobie pospać na zapas. U nas jest różnie, raz Witek śpi całą noc bez budzenia się, a raz budzi się i nie może zasnąć. Ostatnie dwie nocki takie były :wściekła/y: Tą ostatnią nockę to zasnął po 22, przebudził się o 0:28, a o 2:20 obudził się zsikany do tego stopnia, że miał piżamkę mokrą aż po pachy i nawet prześcieradło zmoczył (ostatnio coraz częśćiej mu się to zdarza mimo zmienionych pieluch na większe:szok: :baffled:). Niestety synek nie chciał już zasnąć. Męczyłam się z nim do 4, a o 5:50 obudził mnie budzik :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: W pracy to ja czasem śpię nad biurkiem :eek::-(

TiTka ... mówią, że zamknięcie oczu i spokojne leżenie przyniesie sen .... można sobie też coś golnąć, ale nie polecam, przecież potem trzeba wstać i być monter ;-)
... zdecydowanie przyjemniejszy jest ten drugi sposób :-D;-), ale że trzeba być monter (hahaha ... świetne określenie) ... to będę musiała zadowolić się pierwszym :eek::-D;-)

:-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D:rofl2::-D ... to żeś mnie Mariolka jak zwykle rozbawiła ... już widzę jak mąż mi chce dać buzi na dobranoc, a ja mówie: ... nie przeszkadzaj, ciągnę smoka!!! ;-):-D :rofl2:

A w ogóle to piękne masz to zdjęcie Jeremiego migające w podpisie ... po prostu cudo:happy2::tak:

reklama
Do góry