reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
Używasz aplikatora? To lepiej zrezygnuj unikniesz takich zadrasniec.

---27tc---

Jak tam już się uspokoiłas? Mi dzisiaj lekarz powiedział tak „ lekki dyskomfort będzie, jak się w ciąży nie jest to jest komfortowo” :)

Ja juz spokojna to chyba nigdy nie będę [emoji6] ale staram sie nie świrować jak nic sie nie dzieje, żeby nie zaszkodzic bączkowi

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Dziewczyny pytanie z serii niezbyt madrych. Mam nadzieje,że tu moge :-) czy po transferze spalyscie i lezalyscie na boku lub na brzuchu czy raczej tylko na plecach??
Chyba jak leze na brzuchu to nie gniote kropka,co??
Kochana Kropka to ja gniotę na brzuchu[emoji6] ale może na brzuchu nie śpij dla własnego komfortu daj odpocząć jajnikom

---27tc---

U mnie bez zmian dalej kawa z mlekiem przy aplikacji ale na wkładce prawie nic. Trochę sie uspokoiłam ale jak na szpilkach czekam do pon. Przyszły mi nudności wiec to chyba dobry znak [emoji6] A Ty juz znasz przypuszczalna datę transferu?

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"
Nudności to radość każdej z nas na początku ciąży [emoji7] [emoji7]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom

Dzwonił am do lekarza i mówił aby zacząć brać od Nowa i raczej nic złego nie powinno się stać, po prostu dał mi zła rozpiske leków zapomniał dopisać tego estrofemu... a ja zapomniałam się dopytać. Jeszcze te. Śluz z nitkami krwi dzisiaj... może to po prostu podrażnienia szyjki po wczorajszym albo jak brałam luteine to coś dziubnelam za daleko...
No to dołącz estrofem i na spokojnie. Będzie dobrze i się nie zadręczaj tym[emoji9]
Podali mi jedna blastke AB 3 stadium czy cos takiego. Sa jeszcze 2 blastki ktore tez sa ladne tylko ciut wolniejsze, chyba tu jrst 2 stadium i je beda dzis raczej mrozic jezeli sie nic zlego nie wydarzy,a 3 sa wczesne blastki 1 stadium i te maja zistac do obserwacji czy sie dalej rozwina i jezeli tak to tez do mrożenia.

reklama
Taaa ja na początku się martwilam ze nie mam nie mogłam doczekać a potem chciałam umrzeć[emoji16]

---27tc---
No tak to jest. Na początku to tylko czasami było mi niedobrze bez wymiotow. A teraz gdy za dużo zjem, do tego zgaga to jedzenie samo ucieka[emoji12] [emoji6] A to już 33 tydzień.

Do góry