• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Przed laparoskopią 3 dni głodówki? Jeśli to nie jest operacja na jelitach to chyba przesada... Mi przed laparo dali wytyczne, że dzień wcześniej (wypadł poniedziałek) mam zjeść lekkie śniadanie, na obiad coś płynnego, więc zrobiłam pożywną zupę krem i potem do wieczora napoje do woli. Po obiedzie (zupie) 3 saszetki leku Fortrans - takiego na przeczyszczenie (świństwo ale musiałam wypić 3 saszetki rozpuszczone w 3 l wody) i dodatkowo 2 wlewy doodbytnicze enema (lewatywa) i na drugi dzień był zabieg. Po wtorkowym zabiegu do jedzenia dostałam dopiero śniadanie w środę. Grochówka - przegięcie - przecież powinni uwzględniać w szpitalu diety poszczególnych pacjentów:eek:
A te zrosty kochana to od czego ci się porobiły? Ty nie masz czasem endometriozy?

hej,
nie na szczęście nie ma endometriozy-zrosty z zapalenia jelit i żołądka...A to chyba jednak będzie operacja bo laparoskopią nie mogli przedostać się do jajników i dalej:(tak mam pozrastaną jamę brzuszną...
a"propos-sikacz wczoraj lipa-ale na wieczór robiłam i dostałam smsowy opr od mego lekarza -także w poniedziałek(11dpt) robię betę-Absolutnie! cytując mego lekarza...aaale coś czarno widzę.
Głowa mi pęka już trzeci dzień-aż na wymioty zbiera -czy to możliwe ,że te wszystkie:dupho,estrofeny,encortony,prolutexy,acardy i luteiny tak działają?????? no nie idzie wytrzymać!
helpppp me...

hej,
nie na szczęście nie ma endometriozy-zrosty z zapalenia jelit i żołądka...A to chyba jednak będzie operacja bo laparoskopią nie mogli przedostać się do jajników i dalej:(tak mam pozrastaną jamę brzuszną...
a"propos-sikacz wczoraj lipa-ale na wieczór robiłam i dostałam smsowy opr od mego lekarza -także w poniedziałek(11dpt) robię betę-Absolutnie! cytując mego lekarza...aaale coś czarno widzę.
Głowa mi pęka już trzeci dzień-aż na wymioty zbiera -czy to możliwe ,że te wszystkie:dupho,estrofeny,encortony,prolutexy,acardy i luteiny tak działają?????? no nie idzie wytrzymać!
helpppp me...
poczytaj sobie ulotki to i tak będziesz sie dziwić, że tak mało skutków ubocznych masz :laugh2::laugh2:
Czekaj grzecznie do poniedziałku i daj znać jak wynik:D
No to nieciekawie masz z tymi zrostami;/ Ale na pewno jakiś mądry lekarz da radę!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry