Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
A nie dostałaś po transferze całego tzw. wypisu? Ja nawet transferze mrożaczka dostałam informacja co miałam podane i ile jeszcze zostało tylko spanikowałam bo było wpisane że jeszcze 3 zostały a wiedziałam że są 4 ale okazało się że w jednej fiolce są 2 zarodkino ja bym chciała wiedziec jakie były itd wiem ze bylo 8 blastek ale czy z 1 komorki czy z 2, licho wie..
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja jak zobaczyłam ten wynik, a otrzymałam go po transferze 3 dni to byłam przerażona. Same strzałki i niewiele wskaźników w normie ale potem dr mnie uspokoił że ywnik jest ok. Zadzwoń sobie do Prokocimia czy tam te cytokiny robią bo coś mi się wydaje że nie. Mi Sydor kazał zrobić w łodzi jak byłam na szczepieniu bo wydaje mi się ze jak dałoby się to zrobić w Krakowie to zleciłby mi za jednym zamachem ale nie jestem pewna na 100%
To niezle bede sie musiala doszkolic, nic z tego nie czaje!!! Kurde dziewczyny 10 godz z zycia wyjete a i tak nie jestem jeszcze w domu tylko pod sklepem osiedlowym![]()
nie własnie tylko ten papier ktory wrzuciłamA nie dostałaś po transferze całego tzw. wypisu? Ja nawet transferze mrożaczka dostałam informacja co miałam podane i ile jeszcze zostało tylko spanikowałam bo było wpisane że jeszcze 3 zostały a wiedziałam że są 4 ale okazało się że w jednej fiolce są 2 zarodki
Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
nie własnie tylko ten papier ktory wrzuciłam
powiem ze chce na papierze od embriologa ciekawe jaka mine zrobi lekarka ..Jak dla mnie nic z niego nie wynika ale każda klinika ma się procedury się pewnie jakbyś zadzwoniła to by Ci udzielili informacji
zależy jak te wyniki wyjdą, nie robiłam badań, bo kazał po łyżeczkowaniu miesiąc odczekać... wiem, że zleci, ale pogderać se muszęA od czego będzie zależeć, czy konieczne będą szczepienia? I robiłaś badania tam u nich?
Jesteś o krok do przodu więc głowa do góry, czas szybko zleci.
Moim zdaniem nie powinien się sprzeciwić u mnie w klinice wszystko się ustala bezpośrednio z Panią embriolog i jak się ma jakieś wątpliwości to nie ma możliwości skontaktować się z lekarzem telefonicznie tylko właśnie z embriologiempowiem ze chce na papierze od embriologa ciekawe jaka mine zrobi lekarka ..
to następnym razem niech siedzi i czeka w samochodzieA ja nic nie mam... wogole jak teraz będę poproszę o całą dokumentację bo z tych wrażeń to prawie nic nie mam dokumentów... zresztą ostatnio nie jezdzilam z mężem tylko z ciekawskim szwagrem który nic nie wie i próbowałam jak najszybciej załatwić się w rejestracji aby nic nie usłyszał.
no u nas nie mamy dostepu do embriologa .. dziwne to dla mnie .. mam kontakt tylko z ginekologiem .. zaczyna mnie to wszystko denerwowac bo wy wszystko macie na tacy a ja czuje jakby mnie w jajo robili .. i dziwne to wszystko ..Moim zdaniem nie powinien się sprzeciwić u mnie w klinice wszystko się ustala bezpośrednio z Panią embriolog i jak się ma jakieś wątpliwości to nie ma możliwości skontaktować się z lekarzem telefonicznie tylko właśnie z embriologiem