reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dzięki dziewczyny za wszystkie kciuki. Chyba się przydały. Lekarka zrobiła usg i powiedziała, że nie wie skąd krwawienie bo w macicy nie ma krwi. Dzisiaj już nic ze mnie nie leci. Widziałam na monitorze maluteńkie pikające serduszko! Dała mi nawet zdjęcie, całe 2,2 mm człowieczka :) Od dzisiaj leżę w domu i nie ruszam się w ogóle. Zwiększyłam dawkę progesteronu i liczę, że był to jednorazowy wybryk mojej macicy.

To bardzo dobra wiadomość! Uff kamień z serca! Dawaj fotkę !!!

reklama
A ja nic nie mam... wogole jak teraz będę poproszę o całą dokumentację bo z tych wrażeń to prawie nic nie mam dokumentów... zresztą ostatnio nie jezdzilam z mężem tylko z ciekawskim szwagrem który nic nie wie i próbowałam jak najszybciej załatwić się w rejestracji aby nic nie usłyszał.
ja tez nie mam zielonego pojecia jaka klasa jest moich blast masakra... nawet rozmowy z embriologiem nie było nic...

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Nie nie przezylam nigdy nie bylo mi dane byc w ciazy chociaz na chwilę...
Kochana nie masz czego zalowac. Glupio mi ale ja zawsze zazdroscilam dziewczynom tego, ze przynajmniej moga zajsc. A ja nawet tego nie moglam. Wolalabym chyba znowu widzirc negatywna bete niz stracic kolejne dzieciatko. Najgorszemu wrogowi nie zycze:( dlatego rozumiem, ze krew w ciazy jest bardzo traumatycznym przezyciem... chociaz przy ivf negatywna beta w pewnym sensie rowniez swiadczy o stracie dzieciatka... przy naturalsie lub iui nie wiadomo, czy w ogole doszlo do zaplodnienia a te malenstwa nawet w labo juz sa naszymi kruszynkami

To pewnie zagięłaś swojego lekarza porządnie[emoji6]
Jesli chodzi o ewentualne przesuniecie procedury to nic nie zrobimy. Dojdz do siebie i walcz dalej. Powiem Ci, że Cię mega podziwiam. Masz w sobie tyle wiary i pozytywnej energii, że mogłabyś tu nas wszystkie po trochu obdarować i jeszcze by Ci zostało. Trzymam mocno kciuki za Ciebie[emoji9] [emoji9]

Napisane na SM-J710F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziekuje za mile slowa;) musze byc silna, plakac bede pewnie znowu przed transferem - jak ostatnio - 1,5 tygodnia nie moje, tak fiksowalam po hormonach:p a wy ja sie czujecie? Dzidzie spokojne?:)

ja tez nie mam zielonego pojecia jaka klasa jest moich blast masakra... nawet rozmowy z embriologiem nie było nic...

Ja też pewnie nic bym nie wiedziała gdybym w internecie nie pogrzebała tam znalazłam informacje jakie zarodki niby są super ale prawda jest taka że te najlepsze też się nie zagnieżdżają a te w teorii gorsze po 9 miesiącach są cudownym bobaskami

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Interferon gamma↓ 258,00 pg/ml290,0 — 1050,0 Czynnik martwicy nowotworu1349,00 pg/ml320,0 — 1380,0 Interleukina 10↓ 1070,00 pg/ml1530,0 — 3830,0 Interleukina 432,00 pg/ml20,0 — 120,0 Interleukina 5↓ <20 pg/ml20,0 — 95,0 Interleukina 2↑ 49,00 pg/ml20,0 — 45,0 Wskaźnik IFN/IL4↓ 8,10 ratio47,3 — 135,8 Wskaźnik TNF/IL4↑ 42,20 ratio3,2 — 31,2 Wskaźnik IFN/IL10↓ 0,20 ratio1,1 — 2,8 Wskaźnik TNF/Il10↑ 1,30 ratio0,2 — 0,5 - @dżoasia tak mnie więcej wyglądaje te cytokiny tylko że jest to ładnie w tabelce pokazane a tu ja skopiowałam swój który w Łodzi robiłam
:laugh2::laugh2::laugh2:
To niezle bede sie musiala doszkolic, nic z tego nie czaje!!! Kurde dziewczyny 10 godz z zycia wyjete a i tak nie jestem jeszcze w domu tylko pod sklepem osiedlowym:p

reklama
Ja też pewnie nic bym nie wiedziała gdybym w internecie nie pogrzebała tam znalazłam informacje jakie zarodki niby są super ale prawda jest taka że te najlepsze też się nie zagnieżdżają a te w teorii gorsze po 9 miesiącach są cudownym bobaskami

Napisane na WAS-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom
no ja bym chciała wiedziec jakie były itd wiem ze bylo 8 blastek ale czy z 1 komorki czy z 2, licho wie..

Do góry