AsiaEmilWiktor
Aktywna w BB
z całego serca ci kibicujeHejkazgłaszam że u mnie dziś niby dzień małpy;( @ ! Będę dawała znać czy się pojawiła czy nie ;p
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
z całego serca ci kibicujeHejkazgłaszam że u mnie dziś niby dzień małpy;( @ ! Będę dawała znać czy się pojawiła czy nie ;p
Napisane na Redmi Note 3 w aplikacji Forum BabyBoom
A jaki leki będziesz brała?Witam się, naszczescie @sie rozkrecila=) bo balam sie zenie to bedzie jakoes slabe plamienie, ale jest ok. Oczyszczam się. Jesli sie teraz nie udalo=) przerywamy starania na dwa miesiące=) bede sobie brala regularnoe leki przez ten czas. Wyluzuje się, i od grudnia spróbujemy sobie odnowa=)
No to działaj dzisiajWitajcie . Kawa na ławie.
Moja owu się przesunęła czuję po sobie że to dziś.
robiłaś test owu??Witajcie . Kawa na ławie.
Moja owu się przesunęła czuję po sobie że to dziś.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Nie robię żadnych testów owu. Ja czuję po jajnikach i po sobie. Nawet nie wiem o co w nich chodzi.robiłaś test owu??
To tak jak ja . Mój die smieje ze jestem jak saper który myli się tylko razNie robię żadnych testów owu. Ja czuję po jajnikach i po sobie. Nawet nie wiem o co w nich chodzi.
Napisane na CAM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Dla mnie to strata kasy. A i tak pewności nie ma.To tak jak ja . Mój die smieje ze jestem jak saper który myli się tylko raz
Biorę cały czas bromergonA jaki leki będziesz brała?
No to działaj dzisiaj![]()
A dlaczego na 2 miesiace stop ze staraniami? Czyz by niechcesz zostac mamusia wakacyjna?Witam się, naszczescie @sie rozkrecila=) bo balam sie zenie to bedzie jakoes slabe plamienie, ale jest ok. Oczyszczam się. Jesli sie teraz nie udalo=) przerywamy starania na dwa miesiące=) bede sobie brala regularnoe leki przez ten czas. Wyluzuje się, i od grudnia spróbujemy sobie odnowa=)