Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Ja miałam owu dość późno (ok 19dc), idę w czwartek początek 7 tyg (6t1d), zobaczymy co tam będzie widaćDziewczyny mam pytanko . W którym tyg najlepiej iść do lekarza? Żeby nie bylo za wcześnie [emoji6]
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja ostatni okres miałam 14ego wrzesniaNawet nie liczyłam. Ostatnia @20 września. 18 października miałam dostac ale nie przyszła. Jutro ide na bete.
Moze pojde za 1.5 tyg. Cos juz pewnie zobaczę heheJa ostatni okres miałam 14ego wrzesnia
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny mam pytanko . W którym tyg najlepiej iść do lekarza? Żeby nie bylo za wcześnie [emoji6]
Mi w 6t5d założyła karte w 1 ciąży. To była 1 wizytaJa byłam w 6/7. Teraz w czwartek na przełomie 7/8 mam usg, a tydzień później kolejną wizytę. I wtedy będę miała założoną kartę ciąży. W poprzednich ciążach byłam na pierwszej wizycie w 6 i w 8 tygodniu.
Rozumiem. Napewno będzie wszystko dobrze [emoji9]Ja ze wzgledu na swoje przejscia tak jak w poprzedniej ciazy karte dopiero bede miala zalozona najwcuesniej w 12tc
[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]