• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwcowe mamy 2018

reklama
Ja muszę mojego męża pochwalić. Przy obu córkach bardzo dużo robił. Wstawał, przewijał, przebierał, bawił się z nimi. Zresztą tak jest nadal. Ja dla jego komfortu i wypoczynku chciałam zrobić kącik najmłodszego w bawialni córek, ale mąż zaproponował, żeby maluszek miał łóżeczko w naszej sypialni. My i tak wiemy, że przez pierwsze miesiące niemowlak będzie spał z nami w łóżku tak jak średnia córka.

Gosia tez poluje na Czerwonego Pajaka juz sie nie moge doczekac.Ja mieszkam poza Pl wiec co drugi miesiac zamawiam po ok 20 ksiazek zeby placic raz za wysylke

Aktualnie wczoraj skonczylam "Wybor" Samanthy King a zaczelam "Bad mommy"

Teraz poluje tez na te ksiazki jak beda w mojej polskiej ksiegarni internetowej to kupie po polsku
die-moortochter-184903534.jpg
44342078-00-00.jpg

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

Załączniki

• die-moortochter-184903534.jpg
    die-moortochter-184903534.jpg
    30,5 KB · Wyświetleń: 501
  • 44342078-00-00.jpg
    44342078-00-00.jpg
    54,4 KB · Wyświetleń: 512
Dziewczyny mam pytanko . W którym tyg najlepiej iść do lekarza? Żeby nie bylo za wcześnie [emoji6]

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Ja byłam w 6/7. Teraz w czwartek na przełomie 7/8 mam usg, a tydzień później kolejną wizytę. I wtedy będę miała założoną kartę ciąży. W poprzednich ciążach byłam na pierwszej wizycie w 6 i w 8 tygodniu.

Ja ze wzgledu na swoje przejscia tak jak w poprzedniej ciazy karte dopiero bede miala zalozona najwczesniej w 12tc

[emoji738]Nawet najslodsza czekolada nie jest tak slodka jak usmiech dziecka[emoji738]

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry