reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ciężaróweczki po in vitro

Dziewczyny weekend wyrwany z życiorysu ale melduje ,że poprałam, poprasowałam i poukładałam [emoji16][emoji16] cieszę się że ogarnełam to już teraz bo już wiem że z czasem będzie już tylko gorzej a Ja już teraz odczułam to w plecach .
1508764969-b95ace0559909bfa-aaaaaa.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
o fuck ile Ty tego masz ;D ja mam może 10% z tego :D

reklama
Wiesz ....
Zależy jak oni to sprawdzają .....
Dla matki która chce rodzić sn jest opcjia spróbować go przekręcić myślę że to dobra opcjia .Skoro cc to trauna i przekrecania też trauma no to ma wybór :D
Dla mnie te traumy są naciągane....
Nie da się 1 dziecka urodzić 2 razy w inny sposób...

Ewka - kazdy ma prawo do swojej opinii i wybrania tego, co wg niego najlepsze. Nam na szkole rodzenia mowili, ze przy takim mechanicznym przekrecaniu dziecka, raz ze ono nie wie co sie dzieje, a dwa ze nawet mozliwe, zd odczuwa bol, bo robi sie to na sile. Stres swoja droga. I jasne - cc bez wczesniejszej akcji porodowej tez jest szokiem i stresem, ale w tym wypadku wybralabym mniejsze zlo czyli cc. Nie pozwolilabym na obracanie mojego dziecka sila. Tak samo jak chwyt kristellera - jest prawie wszedzie zakazany, moze byc tragiczny w skutkach, a mimo to sa porodowki i polozne, ktore go stosuja.
To ze cos mozna zrobic nie znaczy, ze trzeba...

Hahah No to tak jak miałam na połówkowym . Niestety u Mnie nawet to nie pomogło a to moje najpiękniejsze zdjęcie [emoji12]
1508764666-5f88bf9237751b80-aaaaaa.jpeg

Wiesz ja mam to szczęście że każde usg mam na sprzęcie do prenatalnych robione przez specjalistę od prenatalnych. Do tego jest od echa serca i robi mi doplery.
Jak idę na usg zwykle do kliniki mojej od in vitro to jakość zdjęć .......

Ewka - kazdy ma prawo do swojej opinii i wybrania tego, co wg niego najlepsze. Nam na szkole rodzenia mowili, ze przy takim mechanicznym przekrecaniu dziecka, raz ze ono nie wie co sie dzieje, a dwa ze nawet mozliwe, zd odczuwa bol, bo robi sie to na sile. Stres swoja droga. I jasne - cc bez wczesniejszej akcji porodowej tez jest szokiem i stresem, ale w tym wypadku wybralabym mniejsze zlo czyli cc. Nie pozwolilabym na obracanie mojego dziecka sila. Tak samo jak chwyt kristellera - jest prawie wszedzie zakazany, moze byc tragiczny w skutkach, a mimo to sa porodowki i polozne, ktore go stosuja.
To ze cos mozna zrobic nie znaczy, ze trzeba...

U nas ta dziwna maszyna jest zakazana :) Ale właśnie na szkole rodzenia mówili o tym przekrecaniu i dobrze o nim mówili .

Dziewczyny weekend wyrwany z życiorysu ale melduje ,że poprałam, poprasowałam i poukładałam [emoji16][emoji16] cieszę się że ogarnełam to już teraz bo już wiem że z czasem będzie już tylko gorzej a Ja już teraz odczułam to w plecach .
1508764969-b95ace0559909bfa-aaaaaa.jpeg

Przesaadzilas ha ha ha

o fuck ile Ty tego masz ;D ja mam może 10% z tego :D

Kupiłam pakę za 380 zł na olx od pewnej Pani Izy i od 56 do 68 myślałam ze to jest dużo . Okazało się ze Pani Iza na bierząco wysyła mi nowe zdjęcia ciuszków w rozm 68 swojej córki które są jak nówki a kupuje od niej po 5zl ,10zl . Obstawiam ze połowy nigdy małej nie założę [emoji12]

reklama
Ja tez juz po wizycie. Z dzieciaczkami wszystko dobrze. Maja po 1,5 kg [emoji2]
A mamusia dostala zelazo bo troszke spadla mi hemoglobina.
Kolejna wizyta 13.11 i coraz blizej cc i wziecia szkrabow w ramiona [emoji7]

Napisane na LG-D855 w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję[emoji4] ładnie ważą po 1, 5 kg [emoji123][emoji123]

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry