reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Kto po in vitro?

no cóż... odebrałam swoją betę. teraz nadszedł czas żałoby i beznadziejności. Muszę się poużalać nad sobą dlatego znikam na jakiś czas.

Za wszystkie testujące kciuki a wszystkie zaciążone przytulam ciepło.
kochana nie znikaj na długo! Dopiero co się ujawniłaś ;) U nas jest fajnie i wesoło, tych niefajnych wiadomości nie lubimy ale szybko puszczamy je w niepamięć i walczymy ostro!! :) Trzymam kciuki za następne podejście. Póki co to coś chlapnij, popłacz, a potem cycki w górę i wróć do nas :*

reklama
Może pomyślę o czyms takim. Chyba jestem przewrażliwiona...
Pewnie tak, kazda z nas sie martwi o kropki. Ja robilam te testy w ciazy, bo infekcje sa niebezpieczne. Poza tym w DK sa wyznaczone terminy badan i nie mialalam mozliwosci tak bez zadnych objawow isc i sie zbadac, wiec dla swietego spokoju robilam sobie takie testy co jakis czas.

Inni bardziej na to zasługują, czuje że los niesłusznie był w stosunku do mnie łaskawy ponieważ moja walka była krótsza niż u innych tu osób.To jest niesprawiedliwe. Życie jest niesprawiedliwe. Powinnam się cieszyć, ale teraz jeszcze bardziej przeżywam to ze niektórym osoba dzisiaj nie wyszło.
nie każdy musi schodzić w najgłębsze części piekła, żeby mógł dostać swoje upragnione szczęście i tego się trzymaj! Na pewno dużo przeszłaś, o czym świadczy sam fakt, że jesteś na takim forum... Ciesz się teraz swoim szczęściem i nas nie opuszczaj, wrzucaj piękne zdjątka malucha, dopinguj, bo nam starającym się dodaje to nadziei! :*

reklama
Do góry