reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Mnie strasznie plecy męczą w odcinku krzyżowym. Kilka razy było mo niedobrze i 3 razy wymiotowałam. Ale plecy to okropnie czasami tak, ze ciężko mi się chodzi. I strasznie kiepsko śpię. Dzisiaj z nerwów to już w ogóle od 5 oczy jak 5 zł. Tak się cieszę na Teoje szczęście!!
A ze spaniem też mam problemy. Do tego teraz to przeziębienie doszło, wiec dzisiaj też od 5 już nie śpię. Już niedługo zobaczysz swoje szczęście, jeszcze parę godzin. Życzę powodzenia i pochwal się swoim zdjęciem :)

reklama
A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
super! kurdę a tak niedawno pamietam jak miałas transfer..

Hope322 dzięki za słowa otuchy, badania powtórzę,ale nie mam już nadziei. Nasza walka o dziecko zakończona . Wam wszystkim życzę powodzenia , może pomyślimy o adopcji, ale na tą chwilę nic nie wchodzi w rachubę.Czas teraz ciężki, zostaliśmy z długami i złamanymi sercami. Plany na przyszłość : skończę studia i powrócimy za jakiś czas do wojaży po świecie, to jest coś co sprawia mi największą radość.
Strasznie mi przykro... :-( zycze wszystkiego dobrego

Do dr Lewandowskiego możesz umówić się na transfer bez problemu . Jedyne co doktor L podchodzi tylko na podanie , a tak czy tak przypiszą ci na przygotowanie innego lekarza ... Poza tym dodatkowo trzeba zapłacić ,żeby Lewy podszedł .. ale naprawdę ma świetną rękę !!! polecam :))
Dziękuję Ci bardzo w czwartek bede dzwonic umawiac wizyte do mojej dr. Jak sie nie uda toto od razu podpytam o Lewego.

Taaak będziemy chcieli teraz wszystko na świeżo... Mimo że mam jeszcze zamrożone oocyty to chce spróbować na świeżych. Może tu jest klucz do sukcesu
Aaa i widzisz już się nie zloszcze że znowu muszę czekać..
A jak dostalas wszystkie dokumenty po rozmrozeniu Twoich konorek to nie bylo nigdzie chyba infornacji o tym aby pogorszyla sie ich jakosc,co??

kochana z mezem zmienilismy juz z kliniki najlepszej niby z essen na aachen mniejsza z poczatku było dobrze a teraz sajgon ...mam ochote ich pozabijac..

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Aaaa mam nad ze choc polowa refundowane macie ... Ja mialabym 50% jestem w tk

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry