jasani
Fanka BB :)
hehehe Wytłumacz mu, że pionowe to te na dolemoj maz pyta co to znsczy wargi pionowe... i ze ma tylko zwykłe wargi ..hihi ... no mnie wychodzi zawsze po mocnym stresie ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hehehe Wytłumacz mu, że pionowe to te na dolemoj maz pyta co to znsczy wargi pionowe... i ze ma tylko zwykłe wargi ..hihi ... no mnie wychodzi zawsze po mocnym stresie ...
Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak cudnie!! O mój Boże! Mam nadzieje, ze dzisiaj. Ede miała takie same wiadomości. Powiedz mi czy męczą Ciebie jakieś dolegliwości? Który to tydzień?A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
Tak, nie słyszałam, ale widziałamBylas już na wizycie? Słyszałaś serduszko? Ja mam na 16:30 i siedzę jak na szpilkach.
Mi nic nie mówił,że plemniki są do kitu, tylko obarcza to moimi słabymi komórkami, nawet pisał o kd, ale jakoś tego jeszcze nie mogę przetrawić.Hej mnie w dwóch poprzednich przy
Hej mnie w poprzednich dwóch przypadkach tak samo się stało w 3 dobie się zatrzymywały i do 5 doby dotrwał tylko jeden . Teraz lekarz kazał zrobić dna plemnika i wyszło w jednym badaniu ze hba nie jest prawidłowe i teraz w labo robią inna metoda i jak narazie w 2 dobie z 6 wszystkie się zapladniaja
Wyszło z usg końcówka 8 tygodnia a dolegliwości nie mam praktycznie żadnych. Czasami coś mnie zmuli jak jakiś zapach nie ten poczuję ale ogólnie jest ok.Jak cudnie!! O mój Boże! Mam nadzieje, ze dzisiaj. Ede miała takie same wiadomości. Powiedz mi czy męczą Ciebie jakieś dolegliwości? Który to tydzień?
Ja 12 dni po transferze dwudniowych Kropek miałam bete ponad 500 i są bliźnięta [emoji4] [emoji4]Czemu blizniaki ? Na to przygotowana nie jestem :-)
Mnie strasznie plecy męczą w odcinku krzyżowym. Kilka razy było mo niedobrze i 3 razy wymiotowałam. Ale plecy to okropnie czasami tak, ze ciężko mi się chodzi. I strasznie kiepsko śpię. Dzisiaj z nerwów to już w ogóle od 5 oczy jak 5 zł. Tak się cieszę na Teoje szczęście!!Wyszło z usg końcówka 8 tygodnia a dolegliwości nie mam praktycznie żadnych. Czasami coś mnie zmuli jak jakiś zapach nie ten poczuję ale ogólnie jest ok.
Cudo [emoji7]A to moje 15 mm szczęścia. Wszystko jest w porządku. Serduszko bije jak dzwon. Termin wychodzi na 13.06.2018. Tylko mnie dopadło paskudne przeziębienie. Nie mam jak oddychać przez zapchany nos. Ale muszę się przemęczyć. Domowe sposoby poszły w ruch i mam nadzieję, że pomogą. Zobacz załącznik 827730
Z tym czosnkiem to trzeba uważać nie na każdego działa , ja jak przyłożyłam to miałam kiedyś oprychę od ust do nosa dlatego ostrzegam.Przyłóż czosnek. Ja przed transferem brałam antybiotyk na zatoki i do oczu krople bo ropa oczami wychodziła. Też miałam dylemat.
To nie tyle kwestia finansowa, choć też istotna , ale realne podejście, chyba nie mam szans, mam 40 lat, zobaczę co na to inny lekarz oczywiście, komórek nie naprawię .Może dziś jeszcze patrzę na to zbyt sceptycznie i może się zbiorę w sobie albo ............Nie chcecie podejść jeszcze raz?A może zmiana lekarza..Kochana ile masz lat?jeśli wiek Ci pozwala finanse i oczywiście zdrowie zarówno psychiczne jak i fizyczne walczcie!!!trzymam mocno kciuki