reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ależ tu dzisiaj pozytywne emocje!
Trzymam kciuki za maleństwo ❤️

Dziś odebrałam wyniki p/w ciał antyfosfolipidowych i oba są w porządku.

reklama
Dziewczyny jesteście wspaniałe @bea25ta dziękuję ,że to napisałaś bałam się strasznie.

Zosia nasz największy cud urodzona przez cc 9:59 waga 3150 gram 56 cm jesteśmy bardzo szczęśliwi. Teraz kilka słów walczcie dziewczyny o ten cud nie ważne jest wszystko co mamy posiadamy nie poddawajcie się nigdy gdy rodzi się dziecko zmienia się wszystko i ono jest najważniejsze.

Załączniki

• IMG_20171103_122821.jpg
    IMG_20171103_122821.jpg
    370,4 KB · Wyświetleń: 161
Dziewczyny jesteście wspaniałe @bea25ta dziękuję ,że to napisałaś bałam się strasznie.

Zosia nasz największy cud urodzona przez cc 9:59 waga 3150 gram 56 cm jesteśmy bardzo szczęśliwi. Teraz kilka słów walczcie dziewczyny o ten cud nie ważne jest wszystko co mamy posiadamy nie poddawajcie się nigdy gdy rodzi się dziecko zmienia się wszystko i ono jest najważniejsze.
Kochana @Porzeczka1234 !!! Bardzo ale to bardzo Wam gratuluję:) Siedzę w pracy i nic tylko odświeżam forum;* Jak ja się cieszę;*
Witaj nasza kruszyno:) Bo jesteś taka nasza,kolejna,cudowna;* Jak dojdziesz do siebie, jak będziesz mieć siłe kochana @Porzeczka1234 to napisz jak to tam wszystko przebiegło;*
Całuję małą Zosieńkę;*

Ślę najszczersze gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] cieszcie się teraz swoim największym cudem. Masz już swoje szczęście przy sobie. Zdrowia i wszystkiego co najlepsze dla mamy i córci [emoji173]

Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom

@Porzeczka1234 cudownie ze mala jest juz po 2 stronie brzuszka! Podziwiam Cie za wszystko co robilas jestes dla mnie wielka inspiracją. Zycze wam dużo cudownych chwil!
@roxie123 odzywaj sie czasem lzej sie wygadac ja tez w jakas depresje wpadam bo nie ufam zadnemu lekarzowi i nie wiem co robić.
Czasem mnie nachodzi zeby juz zadnego nie ogladac i probowac po swojemu.

@porzeczka serdeczne gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji188][emoji188][emoji1407][emoji1407][emoji1407]zdrówka życzę .
Cieszcie się sobą nawzajem !! Już jesteście bezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Do góry