reklama
roxie123
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 powodzenia , czekamy ;*
Ja się nie odzywam , bo wpadłam w dołek i muszę się otrząsnąć...
Ja się nie odzywam , bo wpadłam w dołek i muszę się otrząsnąć...
Porzeczka1234
Dziewczyny jesteście wspaniałe @bea25ta dziękuję ,że to napisałaś bałam się strasznie.
Zosia nasz największy cud urodzona przez cc 9:59 waga 3150 gram 56 cm jesteśmy bardzo szczęśliwi. Teraz kilka słów walczcie dziewczyny o ten cud nie ważne jest wszystko co mamy posiadamy nie poddawajcie się nigdy gdy rodzi się dziecko zmienia się wszystko i ono jest najważniejsze.
Zosia nasz największy cud urodzona przez cc 9:59 waga 3150 gram 56 cm jesteśmy bardzo szczęśliwi. Teraz kilka słów walczcie dziewczyny o ten cud nie ważne jest wszystko co mamy posiadamy nie poddawajcie się nigdy gdy rodzi się dziecko zmienia się wszystko i ono jest najważniejsze.
Załączniki
marzycielka81
burczuś
Kochana @Porzeczka1234 !!! Bardzo ale to bardzo Wam gratulujęDziewczyny jesteście wspaniałe @bea25ta dziękuję ,że to napisałaś bałam się strasznie.
Witaj nasza kruszyno
Całuję małą Zosieńkę;*
matulkaa
Ślę najszczersze gratulacje [emoji8][emoji8][emoji8] cieszcie się teraz swoim największym cudem. Masz już swoje szczęście przy sobie. Zdrowia i wszystkiego co najlepsze dla mamy i córci [emoji173]
Napisane na D5803 w aplikacji Forum BabyBoom
roxie123
@Porzeczka1234 Gratulacje :** śliczny mały cud
iveo
@Porzeczka1234 cudownie ze mala jest juz po 2 stronie brzuszka! Podziwiam Cie za wszystko co robilas jestes dla mnie wielka inspiracją. Zycze wam dużo cudownych chwil!
@roxie123 odzywaj sie czasem lzej sie wygadac ja tez w jakas depresje wpadam bo nie ufam zadnemu lekarzowi i nie wiem co robić.
Czasem mnie nachodzi zeby juz zadnego nie ogladac i probowac po swojemu.
@roxie123 odzywaj sie czasem lzej sie wygadac ja tez w jakas depresje wpadam bo nie ufam zadnemu lekarzowi i nie wiem co robić.
Czasem mnie nachodzi zeby juz zadnego nie ogladac i probowac po swojemu.
@porzeczka serdeczne gratulacje [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji188][emoji188][emoji1407][emoji1407][emoji1407]zdrówka życzę .
Cieszcie się sobą nawzajem !! Już jesteście bezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
Cieszcie się sobą nawzajem !! Już jesteście bezpieczne [emoji8][emoji8][emoji8]
Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom
reklama
marshia
Podziel się: