reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Bardzo mi przykro Asik [emoji46] nie wiedziałam jak u Was jest ciężko. Jeśli tylko lekarz pozwoli zapraszam Was na wakacje do Szwecji. Na piękną wyspę, gdzie mieszkam. Wszyscy mi mówią że u mnie człowiek odpoczywa i ładuje baterie. [emoji3]

Napisane na SM-G928F w aplikacji Forum BabyBoom
ooo ... dziekujemy za zaproszenie jak tylko lekarz pozwoli to napewno skorzystamy ... :) miło nam bardzo a jaka dokładnie? no szwecja piekna nie to co niemcy :(

Napisane na HUAWEI TAG-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Bardzo mi przykro Asik [emoji46] nie wiedziałam jak u Was jest ciężko. Jeśli tylko lekarz pozwoli zapraszam Was na wakacje do Szwecji. Na piękną wyspę, gdzie mieszkam. Wszyscy mi mówią że u mnie człowiek odpoczywa i ładuje baterie. [emoji3]

to ja też wbijam na ta twoja wyspę ;)

A będziesz powtarzać wlew po udanej becie? Bo mi dottore nie chciał przepisać kolejnego a chciałam.
I nie stresuj sie. Wiem,ze łatwo powiedzieć ale musisz uwierzyć ,ze sie uda. Teraz Twoja kolej z naszej kliniki [emoji6]Trzymam kciuki.

"Będziesz szczęśliwa"-powiedziało Życie "...ale najpierw nauczę Cię być silną"

Szczerze nie myślałam jeszcze o tym, jak bedzie pozytywna to pogadam z lekarzem - zobaczymy co powie.

ooo ... dziekujemy za zaproszenie jak tylko lekarz pozwoli to napewno skorzystamy ... :) miło nam bardzo a jaka dokładnie? no szwecja piekna nie to co niemcy :(

Mam brata i siostrę w Niemczech , nawet nie wiem gdzie mieszkają [emoji23] brat jak tylko może to do mnie przylatuje.
My mieszkamy na wyspie Orust . Możesz w Internecie obejrzeć przepiękne zdjęcia. Tutaj jest raj dla wędkarzy; a ponadto łosie, sarenki i zajączki to codzienny widok. Pełna natura :-)

Mam brata i siostrę w Niemczech , nawet nie wiem gdzie mieszkają [emoji23] brat jak tylko może to do mnie przylatuje.
My mieszkamy na wyspie Orust . Możesz w Internecie obejrzeć przepiękne zdjęcia. Tutaj jest raj dla wędkarzy; a ponadto łosie, sarenki i zajączki to codzienny widok. Pełna natura :-)

ooo to ładnie no poczytam napewno ... chcemy sie gdzies wyrwac ... no i pogadac z swoimi po polsku :) tego najbardziej brakuje .. niestety nasi znajomi wraz z choroba meza odsuneli sie odnas..jedynie na forum mozemy sie powyzalac i pogadac :)

reklama
ooo to ładnie no poczytam napewno ... chcemy sie gdzies wyrwac ... no i pogadac z swoimi po polsku :) tego najbardziej brakuje .. niestety nasi znajomi wraz z choroba meza odsuneli sie odnas..jedynie na forum mozemy sie powyzalac i pogadac :)

Mój mąż mówi w 5 językach ale nie w polskim. [emoji23] I na serio jeśli tylko kiedyś będziecie mieć ochotę zapraszamy , będziecie naszymi gośćmi

Do góry