reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zakupowe szaleństwo!

blueberry ja ostatnio przeglądałam wątek na "tu zapytaj" i tam jest taka dziewczyna, co testuje wózki i zna je od podszewki i m.in. wypowiadała się bardzo pozytywnie o quinny speedi xl....powiem szczerze, że tak jak strasznie nie podobały mi się 3-kołowce tak ten mi się bardzo spodobał i tak sobie pomyślałam czy czasem dla drugiego dziecka bym go nie kupiła ;-) Chociaż pewnie do tego czasu będzie tysiąc innych nowości wprowadzonych :-D

reklama
blueberry ja ostatnio przeglądałam wątek na "tu zapytaj" i tam jest taka dziewczyna, co testuje wózki i zna je od podszewki i m.in. wypowiadała się bardzo pozytywnie o quinny speedi xl....
O widzisz, zajrzę sobie tam. Dzięki za podpowiedź :tak:

Chociaż pewnie do tego czasu będzie tysiąc innych nowości wprowadzonych :-D
I pewnie będzie zupełnie inna moda :-D;-)

Ale bylismy w innym sklepie i chyba kupimy Casualplay S4. Ktoś tu pisał, że jest nieładny, a mnie się BARDZO podoba.
blueberry ja widziałam ten wózek na żywo:tak: ogólnie na zdjęciach bardzo mi się podobał:tak: na żywo się rozczarowałam bo jest bardzo niski:szok: może spacerówka byłaby ok ale gondole miłam przy kolanach:szok: a ja mam 170cm a mój mąż 198:szok: także u nas by się nie sprawdził:no:

blueberry ja widziałam ten wózek na żywo:tak: ogólnie na zdjęciach bardzo mi się podobał:tak: na żywo się rozczarowałam bo jest bardzo niski:szok: może spacerówka byłaby ok ale gondole miłam przy kolanach:szok: a ja mam 170cm a mój mąż 198:szok: także u nas by się nie sprawdził:no:
Ja gondoli nawet nie widziałam, nie jest mi potrzebna :-). A spacerówka zupełnie nie wydała mi sie niska. Rączka na najniższym ustawieniu dla mnie nawet odrobinę za wysoka, ale może to kwestia przyzwyczajenia ;-). Za to fajny jest patent z budką opuszczaną do przodu - nie potrzebna jest parasolka (tak mi się wydaje).

reklama
Do góry