Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No! Może to głupio zabrzmi ale boje się, ze ona zajdzie w ciaze prędzej ode mnie, wiem ze to głupie tak „rywalizować” z taka babą ale jakby co to strasznie to jednak przeżyje. Chociaż nie sadze, bo on ma sporo problemów zdrowotnych a ona na to wszystko anorektyczka. Nie wiem czy wazy 50 kg przy wzroście 166. No ale różnie to w życiu bywa![]()
Ja zrobiłam słonia i misia dla swojego brzdąca i dwa słoniki dla parki rodzeństwa.Ja na Twoim miejscu zajęła bym się czymś takim żeby dodatkowo sobie dorobić![]()
Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Co się dzieje ???!! Nie gadaj że test zrobiłaś i są 2 kreski??O ja pierdziele dziewczyny leze i mi łzy lecą i sie cala trzese
![]()
![]()
Co jest????O ja pierdziele dziewczyny leze i mi łzy lecą i sie cala trzese
![]()
![]()
Jeeeee GRATKI :** Jezu jak się cieszę kochana :**** Gratulacje, jasne że możesz uznać za pewne przecież są dwie kreski i to dobrze widoczneCxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Takkkkkkllllllllkkkk!!!!!!!!!!!!happyyyy babo badzCxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Się kurka normalnie aż wzruszyłam. . w sensie że mi tak łzy leca i sie trzese i nie moge sie opanować. Byleby mi sie utrzymalo i nie bylo tak jak miesiac temu.Jeeeee GRATKI :** Jezu jak się cieszę kochana :**** Gratulacje, jasne że możesz uznać za pewne przecież są dwie kreski i to dobrze widoczne))
Się kurka normalnie aż wzruszyłam.
![]()
![]()