V
Vel
Gość
Albo chwilę, albo do końca ciąży. Kwestia dość indywidualna.A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?
...marzenia mają wielką moc...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Albo chwilę, albo do końca ciąży. Kwestia dość indywidualna.A ile takie ogólne zmęczenie i senność się może utrzymywać?
Będzie dobrze :* myśl pozytywnie i się oszczędzajSię kurka normalnie aż wzruszyłam. . w sensie że mi tak łzy leca i sie trzese i nie moge sie opanować. Byleby mi sie utrzymalo i nie bylo tak jak miesiac temu.
![]()
![]()
Dzisiaj do rodzinnej juz nie zdaze sie umowic bo moja przyjmowala rano do 13 :-/ ale jutro z samego rana po elkę idę. Nie ma sensu ryzykowac.Będzie dobrze :* myśl pozytywnie i się oszczędzaj![]()
I bardzo dobrzeDzisiaj do rodzinnej juz nie zdaze sie umowic bo moja przyjmowala rano do 13 :-/ ale jutro z samego rana po elkę idę. Nie ma sensu ryzykowac.
![]()
![]()
Dzisiaj do rodzinnej juz nie zdaze sie umowic bo moja przyjmowala rano do 13 :-/ ale jutro z samego rana po elkę idę. Nie ma sensu ryzykowac.
![]()
![]()
Gratuluję ❤❤❤❤❤❤ ja sama bym się ze szczęścia popłakała jakbym zobaczyła taki wynikCxy to już można uznać za pozytyw? Pokusilo mnie strasznie żeby zrobic test. Bobo 25.
![]()
![]()
![]()
Gratuluję [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173][emoji173] ja sama bym się ze szczęścia popłakała jakbym zobaczyła taki wynik![]()
Zobaczysz :* Mam nadzieję, źe moje fluidki pomagająGratulacje dwóch kresek [emoji173]️
Boże jak ja bym chciała ujrzeć cień cienia nawet
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom