reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ciężaróweczki po in vitro

reklama
Bardzo dobry pomysł ale sam zapach imbiru powoduje,że nurkuje w wc. Próbowałam miód- czuję jakbym lizała plaster wosku;) Mój smak i węch to najbardziej wyostrzone zmysły...ostatnio winogrona pachniały mi rybą!!!!:oops:
Aż mi głupio,że tak wybrzydzam!

Haha tez imbiru nie trawię :D Probowałam go dodawać do herbaty w moich najgorszych czasach i nic mi nie pomagal i odtad w ogole go nie trawię. Tylko w tabletkach :D

Lubię czytać o Waszych ciążach i wszelkich dolegliwościach;) Jesteście dla mnie źródłem wiedzy ze strony praktycznej;) 2 miesiące w końcu zlecą i będziesz miała swojego malucha na rękach:) Zaczniesz kolejny, cudny etap w życiu:)
hehe to mam nadzieję że kiedyś pomogę z czymś konstruktywnym a nie marudzeniem :p

Też tak miałam, piłam głownie soki, nawet herbata mi nie szła a przed ciążą piłam ją w dużych ilościach. Teraz już sie unormowalo i piję i wodę i herbatę choć fakt że cokolwiek zjem albo wypiję to mi sie odbija :-) :) Staraj się pić cokolwiek co wchodzi, może zupami nadrabiaj :rolleyes:
Też zawsze dużo piłam i to głównie wodę i herbatę, soki traktowałam jak zbędne kalorie. Teraz wszystko sie zmieniło:p
Jutro dojedzie dostawa 3 różnych zup;) Lubiłam zawsze gotować, a teraz uciekam jak najdalej od kuchni, zapachy skutecznie odstraszają mnie od garów.

My już po wizycie , moja córcia oczywiście plecki i dupke pokazywała choć przez chwilkę widziałam jak ziewa [emoji7] heviran na opryszczkę , nospa na twardnienie brzucha i więcej leżeć mniej dźwigać . Szyjka skróciła się o pół centymetra ale nie ma tragedii a Sarunia waży równy 1kg [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Też zawsze dużo piłam i to głównie wodę i herbatę, soki traktowałam jak zbędne kalorie. Teraz wszystko sie zmieniło:p
Jutro dojedzie dostawa 3 różnych zup;) Lubiłam zawsze gotować, a teraz uciekam jak najdalej od kuchni, zapachy skutecznie odstraszają mnie od garów.

Ja tez juz nie pamiętam kiedy ostatnio coś przyrządzałam :D

My już po wizycie , moja córcia oczywiście plecki i dupke pokazywała choć przez chwilkę widziałam jak ziewa [emoji7] heviran na opryszczkę , nospa na twardnienie brzucha i więcej leżeć mniej dźwigać . Szyjka skróciła się o pół centymetra ale nie ma tragedii a Sarunia waży równy 1kg [emoji173]️

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Widziałaś jak ziewa - urocze :rofl2:

reklama
Do góry